Nives Celzijus (Foto: Instagram)
Nives Celzijus (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Nives se 2014. godine razvela od nogometaša Dine Drpića, a par zajedno ima i dvoje djece.


Čini se kako je život Nives Celzijus postao još zanimljiviji.

Vezani članci Nives Celzijus Nives prvi put pokazala sebi jako blisku osobu te otkrila o kome je točno riječ: ''Najbolja na planetu!'' Fabijan Pavao Medvešek - 2 Zaljubljeni pogled koji Nives Celzijus nije mogla sakriti: ''Umirujem srce, ne znam kako da se nosim s tim...''

Nakon razvoda od nogometaša Dine Drpića s kojim ima dvoje djece, Nives tvrdi kako je njezin ljubavni život u stagnaciji te kako se na tom planu ne događa ništa zanimljivo.

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

No čini se kako se to promijenilo, a Nives je to otkrila u jednoj jedinoj rečenici na Instagramu dok je odgovarala na vrlo ružan i neprimjeren komentar koji joj je ostavio jedan od sljedbenika ispod fotografije s jednog snimanja iz prošlosti.

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Nives se pritom našalila na svoj račun te pored fotografije napisala: "Pronađem tako neke prastare fotke i iznenadim samu sebe koliko sam obučena". "A ne primijetiš koliko si mršavija bila? Sad si krme", dobila je odgovor koji nije prošao nezamijećeno unatoč činjenici da je bilo puno više pozitivnih komentara na račun njezinog izgleda.

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

"Sva sreća mojih 192 cm i 90 kila obožava baš tako. A ti si ružan kako god okreneš", poručila mu je Nives u svom stilu. O muškarcu od 192 centimetra ne zna se ništa drugo.

Nives se od Dine razvela 2014. godine nakon desetljeća ljubavi. Bivši par ostao je u vrlo dobrim odnosima zbog djece.

A hoće li Nives napokon pokazati dečka, ostaje nam pričekati i vidjeti.