Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Fanovima kao i uvijek nije promaknulo koliko je Nives zgodna, ali njezina zadnja fotografija posebno je digla fanove na noge.


Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus objavila je fotografiju koja je fanove digla na noge. Nakon što je pokazala kako je subotu navečer provela zavaljena na kauču ispred televizora uživajući u sladoledu, fanovi su uočili kako Nives ima novu tetovažu na lijevoj potkoljenici. ''Nova tetovaza ??'', počeli su se pitati brojni pratitelji.  O svom novom ''ukrasu'' Nives mudro šuti.

 

A photo posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Vezani članci Marko Grubnić, Nives Celzijus, Maja Šuput i Indira Levak ANKETA: Pljušte pohvale za izdanja Maje, Nives i Indire, stvarno je teško reći koja je bila ljepša! Saša Lozar osma emisija TLZP - 4 Pogledajte koga je to zbog Saše uhvatila trema i zašto su mu poručili da on uopće nije s ove planete!

No, ljepotica zato ne skriva kako se trenutno sprema za početak showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Na Instagramu je objavila kako izgleda nakon napornih treninga. Pored selfija na kojem se vidi kako joj se znoj slijeva niz lice i dekolte napisla je ''vrijedna i znojava''. Fanovima je objasnila kako su krenule pripreme, a ona ih ne želi razočarati.

 

A photo posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on