''Ma fantazija!''

Nives objavila seksi fotku u vrućim hlačicama, a komentari sve govore: ''I more si uzburkala, a gdje nećeš muški rod!''

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus šesta emisija TLZP - 5 +0 Nives Celzijus šesta emisija TLZP - 7 Galerija

Nives Celzijus objavila fotografiju u vrućim ljetnim hlačicama u kojima je pozirala uživajući u boravku u Egiptu.

Nives Celzijus na Instagramu je objavila novu fotografiju iz Egipta, u kojem je uživala posljednjih nekoliko dana i, kako se čini, jako se dobro provodila.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus ''očekuje vas...'' Nives Celzijus o iznenađenju koje priprema: ''Dugo sam se libila oko toga jer moja publika na to nije navikla...''

Nives je iskoristila toplo vrijeme za sunčanje, a rezultatima se pohvalila na Instagramu, gdje je objavila fotografiju na kojoj zavodljivo pozira na brodu u vrućim traper-hlačicama i gornjem dijelu bikinija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Kakva prekrasna dama", "Uživaj, zaslužila si", "Vraćaj se doma, ukrast će te Arapi", "Sve si zgodnija, atraktivnija i ljepša", "Moj tip žene", "Lijepa guza", "Mačka", "Prezgodna, uživaj u životu", "Lijepe noge", "I more si uzburkala, a gdje nećeš muški rod", "Fantazijaaa", "E, da vidimo celzijuse, danas u porastu", "Gori Egipaaaat", "Nadamo se da ćeš nas ponovno posjetiti", "Nebo ti je granica", neki su od komentara koje je dobila.

Nives Celzijus i ove se sezone pridružila ekipi showa "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem ju gledamo kao članicu žirija i u kojem nas iz tjedna u tjedan osvaja svojim seksepilnim kombinacijama.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ovoga puta gledajte u subotnjem večernjem terminu na Novoj TV, 5.lipnja!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Belošević - 2 Goran Belošević - 3 +0 Bubnjar benda Pravila igre Goran Belošević (Foto: IN Magazin) Celebrity Ecija Ivušić opet ljubi? U zagrebačkoj zračnoj luci poljupcima ju je dočekao naš poznati glazbenik!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene