neki su ostali zbunjeni

Nives Celzijus pokazala zgodnu mlađu sestru koja je brzo stekla svoje fanove: ''Koja je original, a koja kopija?''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus na Instagramu se pohvalila zajedničkom fotkom sa svojom mlađom sestrom, a u komentarima je dobila samo komplimente.

Nives Celzijus na Instagramu je pokazala svoju mlađu sestru Mateu, a otkrila je i tko ih je fotkao.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus i Miroslav Škoro - 3 nestašni škoro Pogledajte što je Škoro napravio kad je Nives Celzijus vidio u ovoj pozi, snimka je urnebesna: ''Koje ste vi legende!"

"Kaže nam tata, najbolje fotke ikad! Naravno on je fotograf pa vas molimo da pokažete oduševljenje u komentarima", napisala je Nives uz fotografije s plaže u Danskoj, ako je za vjerovati lokaciji koju je navela. U komentarima je odmah dobila niz pohvala na svoj i sestrin račun.

"Prelijepe", "I jesu najljepše", "Nives sorry, ali sestra ti je mrak", "Bravo tata", "Meni ste prekrasne i neodoljive, prave lutkice", samo su neki od komplimenata koje je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Nives je inače vrlo bliska sa svojom obitelji koja joj je najveća podrška u životu, a često na društvenim mrežama objavljuje fotografije s njihovih druženja.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) +3 Alina Kabajeva (Foto: AFP) Celebrity Navodna Putinova ljubavnica osvanula u javnosti, a promjena na njenom licu sve je iznenadila: "Bila je ljepša!"

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Melina Džinović (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) +0 Melina i Haris Džinović (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Nema tko se nije okrenuo za atraktivnom suprugom Harisa Džinovića, od njega je mlađa 29 godina, par je zajedno dva desetljeća!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene