rijetki su gledali u kosu

I kad se samo hvali frizurom, Nives izazove pomutnju na Instagramu, a novom fotkom je uspjela i posvađati pratitelje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus je na Instagramu objavila fotografiju uz koju je pratitlje upitala za mišljenje o frizuru, no mnogima je pažnju s kose skrenuo njen bujni dekolte.

Spisateljica i pjevačica Nives Celzijus gotovo svakom novom objavom na Instagramu potakne lavinu reakcija svojih pratitelja, a ništa drugačije nije ni kada ih samo upita za mišljenje o frizuri.

Pogledaj i ovo In Magazin: Nives Celzijus - 4 sasvim iskreno Nives Celzijus prisjetila se vremena kada je bila žrtva vršnjačkog nasilja i otkrila kako danas odgaja svoju djecu: "Zato što sam bila drugačija!''

"Pletenice, da ili ne?", napisala je pored fotografije na kojoj je pozira s ispletenom kosom, no rijetki su joj odgovorili i prevladali su komentari na račun drugog detalja koji je mnogima skrenuo pažnju s njene frizure.

"Tko gleda u pletenice?" , "Ja ovdje ne vidim pletenice", pisali su joj pratitelji koji su se na fotki fokusirali na njen bujni dekolte, no bilo je i onih koji su odgovorili na pitanje koje je postavila, a neki su se čak i porječkali oko toga pristaju li joj pletenice ili ne.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

"Da, meni su mrak", napisala joj je Paola Valić Bekić, no javio joj se Nivesin pratitelj koji se s njom nije složio na što mu je ona poručila da svatko ima pravo na svoje mišljenje.

A iako je skupila tek šačicu korisnih savjeta, Nives je za objavu u kratkom roku dobila preko 10 tisuća lajkova.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) +0 Martina Vrbos (Foto: Instagram) Nekad i sad Sjećate se Martine Vrbos? Nevjerojatno je koliko se ova žena promijenila, danas je potpuno druga osoba!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene