Objasnila što čini damu

Nives se zakopčala do grla i pokazala čime zapravo osvaja obožavatelje, a svi su se složili u jednom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je pokazala svoj blistavi osmijeh, a obožavatelji su zaključili da je najljepša upravo kada se smije.

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus često na svom Instagramu objavljuje atraktivne i provokativne fotografije na kojima se često u prvom planu nalazi njezin bujni dekolte, no sada je podijelila fotorgafiju u nešto drugačijem izdanju.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus i Miroslav Škoro - 3 nestašni škoro Pogledajte što je Škoro napravio kad je Nives Celzijus vidio u ovoj pozi, snimka je urnebesna: ''Koje ste vi legende!"

Ovog puta Nives je svima pokazala blistavi osmijeh koji svakome može uljepšati dan.

"Još kao klinka bila sam poznata kao ona koje se stalno smije i to ne onaj blagi, škrti osmijeh, već onaj najveći, od srca od kojih ti pune usne postaju dva zaigrana špagetića. Kad si klinac to je slatko, kad odrasteš, upozoravaju te da nije damski. Dama ne nosi dekolte, minicu, niti pokazuje desni. Ja sam naivno vjerovala da damu čini njena senzibilnost, maniri, ophođenje prema ljudima, lijepa riječ. Pa se upitaš, zašto bi uopće težio postati netko tko se smije namješteno, suzdržano, lažno. Ja se radije i dalje smijem od srca, pokazujem desni i svoje zubiće", napisala je Nives uz svoju nasmiješenu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Onaj tko se smije je najslađi", "Predivan osmijeh", "Svaka čast Nives tvoj sam fan od malena, nisam te bezveze volio", "Osmijeh je najljepši", "Tako je Nives, najvažnije je ostati uvijek svoj", "Lijepi zubići", "Ne mogu te se nagledati", "Moraš imati više ovakih fotki", "Osmijeh od milijun dolara","Tako savršena i dominantna", poručilis su joj obožavatelji u komentarima.

A Nives će nam svojim osmijehom uljepšati već ovu nedjelju kada ćemo ju gledati u showu "Tvoje lice zvuči poznato" kao članicu žirija.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kićo Slabinac gost Dnevnika Nove TV (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Celebrity Emotivni Škoro prisjetio se anegdote s Kićom: ''Moja majka nikad se nije smijala kao kad smo Kruno i ja došli k njoj jedne večeri''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene