Svaki dan slika jedna

GOLIŠAVE REKORDERKE Slavne Hrvatice koje dižu temperaturu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavne Hrvatice obožavaju u seksi kostimima pozirati za društvene mreže. One su najgolišavije Hrvatice Instagrama.

Neke vole nekad, druge povremeno, treće stalno. Postoje slavne Hrvatice koje obožavaju na Instagramu objavljivati svoja seksi, često i golišava izdanja, a u top 3 definitivno treba smjestiti Lidiju Bačić, Maju Šuput i Nives Celzijus.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Bloom u problemu Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

Pogledajte i kako Severina odmara s prijateljicama.

Pročitajte i koga tko, možda, opet ljubi Nives Celzijus?

Seksi Lidiju krasi bujno tijelo, pa čak i kad nije u badićima, nosi vruće hlačice i kratke majice. Ističe svoje obline s ponosom, a njezini muški pratitelji na Instagramu ne kriju oduševljenje. Pohvalila se ovih dana posjetom u Veneciju, no obožavatelji su joj dali do znanja što najrađe kod nje gledaju i 'lajkaju'. Zna to i Lidija pa joj spot za singl 'Nezamjenjiva' nije prošao bez vrućih kadrova u badiću.

 

Hot day, summer in the city

A photo posted by Lidija Bačić (@lidijabacic_lile) on

Nives Celzijus pjeva i piše, no prije svega toga bila je poznata po jako golišavim editorijalima. Njeno bujno tijelo krasilo je brojne naslovnice, a golotinje se ne buni ni danas. Ni u spotovima, a ni na društvenim mrežama. Ipak, Celzijus na Instagramu ne pretjeruje s golišavošću - nađe se tu i kadrova prirode, obiteljskih fotografija i onih običnih, svakodnevnih prizora. Od oblina, najrađe u prvi plan stavlja svoj dekolte.

 

Sezona sunčanja je počela, a razlog više za sreću je sto sam među prvima od estradnjaka u Hrvatskoj i uopće u regiji, počašćena plavom kvačicom od strane Instagrama. Hvala Instagramu i mojim folowerima jer bez vas ne bi bilo ni kvačice #MakeHistory

A photo posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Maja Šuput kraljica je fotografija u kupaćim kostimima. Budući da tijekom cijele godine putuje u tople krajeve, Maju i usred zime možemo vidjeti preplanulu, kako na Instagramu pozira u seksi badiću. Nema što nema. Crni, ružičasti, modri, tamnozeleni... Nije bitna boja, nije važan dezen - važno je da je Maja zgodna i golišava! I naravno, da se dobro provodi, a s njom i njezini obožavatelji.

 

Best way to wake up

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene