Nives Celzijus poznata je po svojim oblinama, a na Danima tartufa u Buzetu istakla ih je kao nikad prije.

Galerija


Ovogodišnji Dani tartufa Zigante u Buzetu svečano su otvoreni, a posebna gošća bila je i Nives Celzijus, poznata dama bujnog poprsja. 

Vezani članci Fani Stipković (Foto: Instagram) Golišavo izdanje najseksi novinarke s Korčule otkrilo da ispod haljine ne nosi ništa Bujne grudi (Foto: Instagram) Imaju previše kvasca u grudima, pogledajte njihovu tešku kob

Ovogodišnji dani internacionalnog gourmet expoa proteći će u obilježavanju dvadesete obljetnice pronalaska najvećeg bijelog tartufa na svijetu, Guinnessovog rekordera teškog 1,31 kilograma, kojim Giancarlo Zigante drži svjetski rekord u ovoj kategoriji. Na otvorenju  te manifestacije Nives se pojavila u izazovnoj bež haljini koja joj je savršeno pristajala, a cijelu kombinaciju začinio je i iznimno dubok dekolte. 

Iako je pažnja trebala biti usmjerena k delicijama napravljenima od tartufa, nismo baš sigurni kako je itko obraćao pažnju na bilo što drugo osim na grudi naše pjevačice i glumice. Dobro poznata po svojim oblinama, Nives ni ovog puta nije propustila prliku da istakne svoje adute u prvi plan. 

Bež haljina joj je jedva prekrila poprsje, a sudeći prema fotografijama, ljepotici to nimalo nije smetalo. Nives je već navikla na odjevne kombinacije koje više otkrivaju no što skrivaju. 

Od okorjelog narkomana postao je neodoljivi ljepotan kojeg žele milijuni žena, ali on voli samo jednu