Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Uvijek je bila prava provokatorica...


Nives Celzijus ne slovi bez razloga za jednu od najvećih provokatorica domaćeg javnog života. Popularna Nives podiže prašinu gdje god se pojavi, a ponekad se ne mora ni pojaviti - dovoljne su njezine objave na društvenim mrežama.

Nives Celzijus golišavom fotkom razveselila fanove

Vezani članci Marko Grubnić, Nives Celzijus, Maja Šuput i Indira Levak ANKETA: Pljušte pohvale za izdanja Maje, Nives i Indire, stvarno je teško reći koja je bila ljepša! Nives Celzijus osma emisija TLZP Sanjivi pogled Nives Celzijus zbog markantnije verzije Justina Timberlakea, evo što joj je toliko zaokupilo pažnju, vrijedno je divljenja!

Tako je Nives na svom Facebooku objavila fotografiju na kojoj pozira s -kobasicom. Prema njezinom mišljenju, premalom kobasicom. 'Ima li išta gore nego kada kobasu koju toliko volite pronađete u ovim dimenzijama?', napisala je u opisu fotografije koja je odmah izazvala brojne 'lajkove' i komentare.

Čini se da je Nives bila baš u 'svom elementu' pa je nastavila sa šalama: 'Nadam se da mi mama ne čuva i novce tako dobro kao što je sačuvala kobasu!'

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook