Pokazala je da za nju ne postoji nemoguće. Osvojila je Kiklopa, debitirala u HNK. Što je iduće?


Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus ispunila je svoj dugogodišnji san. Svestrana Nives postala je glumica, a debi na kazališnim daskama imala je u petak navečer u osječkom HNK.

Vezani članci Nives Celzijus Nives se obračunala s hejterima i jasno im dala do znanja što misli, podršku joj dale i poznate prijateljice: "Kraljica nad kraljicama!" Nives Celzijus - 2 Nives se zaigrala na bazenu, pa počastila fanove prizorom koji neće tako lako zaboraviti: "A gospe, ti si kao vila"

U predstavi sezone prema romanu Marije Jurić Zagorke "Vitez slavonske ravni" Nives je sjajno odigrala ulogu pjevačice na dvoru grofa Pejačevića u doba austrougarskog cara.

 

Kakve mace #vitezslavonskeravni #hnkosijek

A photo posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on

"Bilo je nemoguće odbiti ovako laskav poziv intendanta osječkog HNK Božidara Šnajdera i redatelja Dražena Ferenčine. Kao djevojčica, završila sam tečaj glume u Zagrebačkom kazalištu mladih i ni na kraj pameti mi nije bilo tada da ću jednog dana završiti na daskama velikog Hrvatskog narodnog kazališta", kazala je Nives ususret premijeri i tako još jednom dokazala da za nju ne postoji nemoguće. 

Iako pozornicu dijeli s profesionalnim glumcima, Nives se odlično uklopila u ansambl, a veliku podršku imala je i od poznatog glumca Aleksandra Bogdanovića,  koji u predstavi igra njezinog partnera.

Koliko je uzbuđena Nives je otkrila i uoči same premijere na svom Instagramu.