Doma je najljepše

Vratila se u Hrvatsku pa iskoristila priliku da pokaže vitko tijelo, zavodljivo poziranje odradila je lako kao i prije 20 godina

Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić i Ricky Martin (Foto: Youtube screenshot) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić u mladosti (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) +3 Nina Morić (Foto: Instagram) Galerija

Nina Morić i ovogodišnji ljetni odmor provodi u rodnoj Hrvatskoj, točnije na Rabu kamo je doputovala iz susjedne nam Italije.

Jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki s međunarodnom karijerom, 45-godišnja Nina Morić stigla je iz Italije na odmor na našu obalu, čime se pohvalila na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Fabrizio Corona (Foto: Instagram) lavina reakcija Bivši suprug Nine Morić s njihovim sinom pozirao u tangama i neukusnom porukom izazvao zgražanje: "Jadan mladić!"

Nina je na profilu na Instagramu objavila nekoliko fotografija s odmora te otkrila da ljetuje na Rabu, a najviše su zanimanja izazvale fotografije u bikinijima u kojima je istaknula vitku linije i tetovaže.

"Objavila sam dvije fotografije s mora! Dobar dan svima", napisala je Nina uz fotografije na kojima zavodljivo pozira baš kao i nekada na početku karijere i uživa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Moric (@nina__moric)

"Prekrasne fotografije", "Izgledaš jako dobro", "Uvijek predivna", "Idemo svi u Hrvatsku", "Kakva žena", "Zaljubljen sam u ove prizore", "Prirodne poze", "Super Nina", "Top", "Divna si Nina", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Ninu su talijanske modne piste vinule u nebo, a modnu karijeru dužu od 20 godina obilježila joj je uloga u glazbenom spotu za pjesmu "Livin la Vida Loca" slavnog latino pjevača Rickyja Martina. Osim po manekenskoj karijeri, poznata je i po brojnim estetskim zahvatima na tijelu, koji su po mišljenjima nekih zapravo uništili njezinu prirodnu ljepotu kojom se mogla pohvaliti.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Getty Images) +0 Demi Moore (Foto: Profimedia) Celebrity Demi Moore je u Dubrovniku! U badiću je snimili na terasi vile, poznato je i tko joj pravi društvo na ljetovanju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene