Sporni status

"MOŽE TE BITI SRAM" Ninu Morić napali na društvenim mrežama!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Morić naljutila je Talijane.

Nina Morić naljutila je Talijane svojim statusom na Facebooku, koji je objavila u navijačkom zanosu. Nije ni slutila da će to pokrenuti pravi mali rat na internetu. "Glasujte za NapExit. Zaokružite 'da' ako želite da Napoli danas napokon izađe iz Europe. Glasovanje je pravo i dužnost svakog građanina", napisala je Morić, aludirajući na rezultat nogometne utakmice između talijanskog Napolija i Benfice iz Lisabona u osmini finala Lige prvaka.

Pogledaj i ovo Fabrizio Corona (Foto: Instagram) lavina reakcija Bivši suprug Nine Morić s njihovim sinom pozirao u tangama i neukusnom porukom izazvao zgražanje: "Jadan mladić!"

Manekenka je odmah navukla na sebe bijes Talijana, osobito onih s Juga, jer se iz njene objave i više nego jasno priželjkivala pobjeda Portugalaca.

"Ti si najobičniji rasist. Svi nas i ovako gaze, blate, pljuju, svaki dan od jutra do mraka. Ovo ti nije trebalo. Samo si dolila ulje na vatru. Raspiruješ mržnju i može te biti sram zbog toga", samo su neki od komentara ispod njenog statusa. Morić ih je odmah pitala što im je s glavama te gdje vide rasizam. "Šalila sam se i na račun Intera i Juventusa, ali tad se nitko nije osjetio prozvanim. Samo se u Napoli ne smije dirnuti", rekla je manekenka.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene