Eurosong je tema dana, a Nina Kraljić među najkomentiranijim nastupima na društvenim mrežama.


Eurosong je definitivno tema dana. Od australskog uspjeha do kontroverzne ukrajinske pobjednice - svjetski i domaći mediji pišu samo o jednom. Puno ljudi na društvenim mrežama oglasilo se i komentiralo nastup Nine Kraljić. Društvene mreže nisu s puno odobravanja popratili nastup hrvatske predstavnice, a ni haljinu nisu pohvalili.

Vezani članci Slika nije dostupna SRBI BIJESNI Žele nastupati s Hrvatima Slika nije dostupna OTKRIVAMO KAKO Ana Rucner predstavlja BiH na Eurosongu bez državljanstva!

Komentatori na Twitteru proglasili su nastup najgorim te večeri. Mnogima se nastup nije svidio, a primijetili su da Nina nije uspjela pogoditi prave note. I sama Nina oglasila se povodom svog plasmana na Eurosongu, govoreći kako se 'ear monitoring i ona nisu zavoljeli čak ni nakon dva tjedna'.

'100% Britanaca ima malu glavobolju od cijele ove hrvatske besmislice', napisao je na Twitteru jedan komentator, a pridružila mu se i gledateljica iz Nizozemske, koja se složila s njegovom konstatacijom. 'Hrvatska - Nemam riječi. Što je gore - kostim ili pjevanje?', zapitao se gledatelj Nick Robinson, dok je jedan gledatelj napisao kako je vokalna izvedba najbolja ako se sluša na 'mute'.

'Nakon ove izvedbe, u Hrvatskoj više nema tkanine', zaključio je jedan od tviteraša. Osim negativnih, bilo je na društvenim mrežama i pozitivnih komentara o Nininom nastupu. Eh, mišljenje. Svatko ga ima.