EUROSONG

OKRUTNI KOMENTARI 'Hrvatska - Nemam riječi. Što je gore - kostim ili pjevanje?'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Eurosong je tema dana, a Nina Kraljić među najkomentiranijim nastupima na društvenim mrežama.

Eurosong je definitivno tema dana. Od australskog uspjeha do kontroverzne ukrajinske pobjednice - svjetski i domaći mediji pišu samo o jednom. Puno ljudi na društvenim mrežama oglasilo se i komentiralo nastup Nine Kraljić. Društvene mreže nisu s puno odobravanja popratili nastup hrvatske predstavnice, a ni haljinu nisu pohvalili.

Pogledaj i ovo showbuzz Što dalje? Hoće li se EUROSONG uopće održati?

Komentatori na Twitteru proglasili su nastup najgorim te večeri. Mnogima se nastup nije svidio, a primijetili su da Nina nije uspjela pogoditi prave note. I sama Nina oglasila se povodom svog plasmana na Eurosongu, govoreći kako se 'ear monitoring i ona nisu zavoljeli čak ni nakon dva tjedna'.

'100% Britanaca ima malu glavobolju od cijele ove hrvatske besmislice', napisao je na Twitteru jedan komentator, a pridružila mu se i gledateljica iz Nizozemske, koja se složila s njegovom konstatacijom. 'Hrvatska - Nemam riječi. Što je gore - kostim ili pjevanje?', zapitao se gledatelj Nick Robinson, dok je jedan gledatelj napisao kako je vokalna izvedba najbolja ako se sluša na 'mute'.

'Nakon ove izvedbe, u Hrvatskoj više nema tkanine', zaključio je jedan od tviteraša. Osim negativnih, bilo je na društvenim mrežama i pozitivnih komentara o Nininom nastupu. Eh, mišljenje. Svatko ga ima.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene