Ove godine Hrvatska ima odlične predispozicije za najbolji eurovizijski plasman u jako dugo vremena, a sve zahvaljujući Nini.


U Amsterdamu je održan eurovizijski pre-party na kojem je sigurno među najvećim zvijezdama bila naša Nina Kraljić. Njezina izvedba uživo pjesme 'Lighthouse' izmamila je ovacije publike, koja ju je bodrila za cijelo vrijeme izvedbe. Ako se po jutru dan poznaje, ova bi eurovizijska godina za Hrvatsku mogla biti odlična.

Vezani članci Albina Grčić Albina objavila spot za pjesmu "Tick-Tock", reakcije su odlične: "Svjetski izgleda, predivan i moćan vokal" Sebastian Popović - 3 Sin jedne od najvećih zvijezdi bivše države sasvim otvoreno: ''Svakodnevno mi uletavaju i muškarci i žene!''

Stranica 'wiwibloggs.com' organizirala je i glasovanje za najbolji nastup, a naša Nina za sada je na trećem mjestu. I vi svojim glasom možete pomoći da se situacija popravi u našu korist. Nina je svakako zaslužila podršku svih nas zbog svog fantastičnog glasa i načina na koji našu zemlju prezentira u svijetu.

Bilo je teško ne primjetiti kako je Nina izgledala uistinu sjajno u zanimljivoj kreacija koja je malo koga ostavila ravnodušnim.