''Jesam, sretna sam''

Nina o navodima da je opet zaljubljena: ''Sve se u životu vrati, a ja mislim da onaj tko čeka i dočeka!''

Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) +0 Nina Badrić (Foto: Instagram) Galerija

Iako ne voli pričati o privatnom životu, Nina Badrić je za IN magazin u svom stilu komentirala šuškanja da je opet zaljubljena

Nina Badrić više ne krije da je sretna i zaljubljena. Iako o privatnom životu ne voli govoriti javno, za In Magazin je otkrila da ''tko čeka - dočeka''. Ljudi je doživljavaju kao divu, izrazito ženstvenu, a iznutra je zezatorica iz susjedstva. Evo što kaže kako te dvije Nine funkcioniraju zajedno. 

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Njezin je obožavatelj? Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

''Kako ih pomiriti? Nikako! Hahahaha...Tko me ne pozna doživljava me strašno autoritativno i ozbiljno, tko me poznaje ne može uopće vjerovati da me tako netko doživljava jer me svi koji me poznaju doživljavaju vrlo neozbiljnom i neposrednom'', tvrdi pjevačica. 

Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Foto: Instagram

No kad je ljubav u pitanju, Nina ostaje tajnovita. Navodno je već neko vrijeme sretna u ljubavi s livanjskim podzetnikom Tonijem Bralom. Svoju vezu vješto skrivaju od javnosti. Našeg davora Garića zanimalo je je li napokon sretna. 

''Ti znaš da ja ne govorim rado o svom privatnom životu. Ja sam inače osoba koja je sretna, zadovoljna, i koja je naučila funkcinirati u svim mogućim varijantama'', snašla se Nina koja je pokušala i objasniti zašto zvijezde ne vole pričati o privatnom životu. 

''Ima puno javnih osoba koje će ti rado pričati o svemu, ali naprosto ja nisam jedna od njih i mogu ti reć da sam sretna, da! Nije budalasta rečenica da se sve u životu vrati, dobro za dobro, zlo za zlo, ja mislim da zaista onaj tko čeka, ne da se načeka, ali dočeka!

Čini se da Nina itekako zna male tajne koje život čine sretnijim. Svoje, kako ih sama u šali naziva ''mudrosti'', voli podijeliti i sa svojim obožavateljima na Instagramu. Njezin je moto s kojim počinje svaki novi dan sasvim jednostavan ali učinkovit.

''A stvarno, moto s kojim se dižem je ''Hvala ti živote, dobar ti dan živote!'' Čim sama sebi izgovorim te rečenice, okrenete dan u neku pozitivu!'', otkriva omiljena glazbenica.

Pozitive na njezinim koncertima ovog ljeta neće nedostajati. Nina priprema brojne spektakle duž obale i cijele regije. Još ne zna gdje će pored svih obaveza odmarati, a što nam je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene