Nina Badrić objavila je fotografiju na kojoj pozira u prozirnoj majici.

Galerija


Jedna od omiljenih domaćih pjevačica Nina Badrić gotovo svakodnevno razveseljava obožavatelje nekom novom objavom na društvenim mrežama. Tako je bilo i s njezinom posljednjom objavom na profilu na Instagramu koju je lajkalo više od 10 tisuća ljudi.

Vezani članci Nina Badrić (Foto: Instagram) Zavodnica Nina objavila fotku s poznatim domaćim glumcem, pa izazvala ljubomornu reakciju kolege Neven Ciganović i Nina Badrić (Foto: Instagram) Nakon Grubnića i Šuput: Ciganović se okomio na Ninu Badrić, ona mu nije ostala dužna

"U meni ljeto je mada kažu svi da sada jesen je", prigodno je napisala Nina uz fotku objavljenu na prvi dan jeseni.

No od teksta svima je za oko više zapeo Ninin mladenački izgled, ali i odjevna kombinacija u kojoj pozira, točnije mrežasta košulja ispod koje se vidi crni grudnjak.

"Jedna si jedina, suvišna je svaka riječ", "Toliko dobra energija, zračiš, sijaš, blistaš, bravo", "Došla nam je jesen, ali si ti svakim godišnjim dobom sve ljepša i ljepša", "Imaš li ti 25 godina ili?", "Jedna od naših pravih diva, ove druge su samo kopije", "Ljepša od Monice Belluci", samo su neki od komentara i komplimenata koje je dobila.

Bujne grudi seksi Meghan obišle svijet: Je li ovo najdublji dekolte u povijesti britanske monarhije?