Nina Badrić je za medije iz susjedne Bosne i Hercegovine otkrila kako se osjeća na kraju 2020. godine i uputila podršku Petrinji.

Galerija


Naša popularna pjevačica Nina Badrić ne krije koliko je ova godina utjecala na nju, njezin život i posao. U intervjuu za Dnevni avaz otkrila je kako se osjeća na kraju ove 2020. godine.

Vezani članci Ana Rucner Počela je korizma, što ona znači našim zvijezdama i čega će se odreći ovih 40 dana? Nina Badrić - 1 Nina se prisjetila mlađih dana i dirnula sve posvetom roditeljima, a mnogi su se u komentarima dotakli njezine ljepote

"Pandemija koronavirusa promijenila mi je sve. Kao i svim drugim ljudima na planeti tako je i moj život uzdrmala do temelja", izjavila je Nina koja je među prvima na domaćoj glazbenoj sceni progovorila otvoreno o problemima koji su snašli nju i njezine kolege.

"Sve sam već rekla na tu temu. Činjenica je da smo jedini mi muzičari od trećeg mjeseca ostali bez prava na rad. I sigurna sam da ćemo posljednji početi s radom. Mislim da će iduće ljeto donijeti par koncerata", otkrila je svoja nadanja.

A osim pandemije i Ninu je šokirao potres u Petrinji, te je na društvenim mrežama pozvala sve da pomognu onima koji su stradali i izgubili domove.

"Moja Banija. Duboko suosjećam sa svojim Banijcima koji su izgubili svoje najdraže u razornom potresu koji je pogodio Baniju. Pomozimo svi koliko i kako možemo stradalima koji su izgubili svoje najdraže i svoje domove. Bože pomozi", napisala je Nina na svom Instagramu.

Roditeljima Marija Valentića stigla pomoć od potpunih stranaca: "Hvala ovim divnim ljudima iz Novog Marofa"