nastavlja se bitka

Nina se oglasila: Odgovorila na neukusne prozivke!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prozivke estradnog menadžera Ivana Bubala nisu najbolje sjele Nini Badrić. Za In magazin prokomentirala je njegove riječi!

Splitski menadžer Ivan Bubalo proteklih dana redovno objavljuje svoja zapažanja o našim najvećim estradnim zvijezdama. Jučer se tako na tapeti našla Nina Badrić za koju je Bubalo izjavio da "nije nikakva zvijezda jer nikada u 20 godina nije održala koncert u Splitu jer ne bi napunila dvoranu". Prozvao je Ninu i da u Split dolazi samo na otvaranje robnih kuća, a to je očito zasmetalo pjevačici koja se s menadžerom odlučila obračunati na isti način - putem društvenih mreža.

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Njezin je obožavatelj? Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

"Ja stvarno ne znam dotičnog gospodina, nikad nisam ni radila s njim, niti poznam tu osobu, ali ima on zanimljivo prezime, vrlo obećavajuće", rekla je Badrić kroz smijeh, samo za IN magazin.

"Ponosna sam na činjenicu da sam prva pop pjevačica s prostora cijele regije koja je napunila legendarnu Olimpijsku dvoranu Zetra, u kojoj su baš na današnji dan 1984. počele Olimpijske igre. Jedva čekam opet pjevati u Sarajevu 14.02. u BKC-u, ostalo je jako malo ulaznica. Sreća i radost", napisala je danas Nina uz fotografiju prepune dvorane.  Mnogi su pjevačici u komentarima pružili podršku.

"Pjevačica koju Sarajevo najviše voli. Izgradila karijeru na glasu bez skidanja i medijskih manipulacija. Karizmatična, ostala svoja i dosljedna sebi u moru starleta i kič estradnjaka!", poručio joj je jedan od obožavatelja dok je drugi dodao: "Ti si iznad svih, ne moraš se obazirati na nebitna mišljenja".

 

Ponosna sam na činjenicu da sam prva POP pjevačica sa prostora cijele regije koja je napunila legendarnu Olimpijsku dvoranu Zetra 14.02.2013. u kojoj su baš na današnji dan 1984. počele Olimpijske igre. Jedva čekam opet pjevati u Sarajevu 14.02. U BKC-u. Sreća i radost. #ninabadric #tojazovemljubav

A photo posted by Nina Badric (@badrich) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene