Nina Badrić na Instagramu je objavila fotografiju u kratkoj haljini zbog koje su joj mnogi poručili da izgleda kao djevojčica.

Galerija


Nina Badrić uživa u ljetnim danima nakon što je proslavila 49. rođendan i održala nekoliko koncerata za pamćenje, a kako se opušta, pokazala je svojim pratiteljima na Instagramu.

Vezani članci Nina Badrić Nina Badrić obara s nogu u badiću koji ima kultni status, sve je podsjetila na ljepotice iz jako uspješne serije! Nina Badrić Nina Badrić u haljini s dubokim dekolteom i visokim prorezom istaknula sve svoje adute: "Predivna!"

Naime, Nina je objavila fotografiju na kojoj pozira u ultrakratkoj haljini cvjetnog uzorka, u kojoj je pokazala vitke noge.

"Savršena nedjelja", napisala je Nina kratko uz fotografiju za koju je napisala da je nastala u prirodi, ali točnu lokaciju nije otkrila.

"Ovo je stvarno savršeno", "Divni ste", "Balerina", "Uvijek jako lijepa i zgodna", "Leptirica", "Predivna", "Lijepe noge", "Kao djevojčica", "Dobro je dotjerala liniju, kao nikada do sada. Izgleda mladoliko poput djevojčice", "Prelijepa Nina", "Vauuu, kako su ti dobre noge", samo je dio komentara i komplimenata koje je dobila.

Dobila ih je i za nedavno izdanje u badiću, kada su mnogi zaključili da jako nalikuje na jednu od najljepših žena svijeta, glumicu Monicu Bellucci, a to nije prvi put da su je usporedili s njom. 

Iza sebe ima buran ljubavni život, ali sad ima zaručnika koji ju je smirio, a priredila je zanimljive scene na plaži nalik onima u kultnoj seriji!

Otac joj je jedan od najpopularnijih muškaraca na svijetu, a ljubavna priča njezinih roditelja rastapa srca!