Što vi mislite?

Nina Badrić objavila fotografiju iz nekih prošlih dana: "Podsjećaš na glumicu iz turskih serija"

Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: IN Magazin) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) +0 Nina Badrić (Foto: Instagram) Galerija

Nina Badrić objavila je fotografiju od prije 14 godina i oduševila obožavatelje.

Naša pjevačica Nina Badrić voli se prisjetiti nekih prošlih vremena i rado se, barem fotografijama, vratiti u njih i to podijeliti s obožavateljima na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Njezin je obožavatelj? Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

Tako je ovog puta na profilu na Instagramu objavila fotografiju snimljenu prije 14 godina, točnije 2005. godine. Na njoj pozira u jednodjelnom kupaćem kostimu oko kojeg je svezala pareo, a na glavi nosi turban.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

"Davno je to bilo. Jedan prekrasan dan s Dejanom Miličevićem i fotke koje završile na coveru albuma "Ljubav za ljubav", napisala je Nina uz fotografiju.

Ipak, njezini se pratitelji nisu s njom složili i zaključili su kako se pjevačica do danas nije puno promijenila.

"Koliko davno jer meni ste isti", "Oduvijek si bila savršena, u svakom smislu i po ljepoti i po dobroti", "Mlada i lijepa uvijek", "Wooow lutka", "Podsjećaš na glumicu iz turskih serija", "Dama bila i ostala", piše u komentarima.

Nina je pokazala da je uvijek svoja na nedavno održano Sarajevo Film Festivalu gdje je oduševila svojim izgledom, odjevena u malenoj narančastoj haljinici na preklop u kojoj je pokazala noge.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Profimedia) Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Profimedia) Emmanuel Macron (Foto: AFP) Emmanuel Macron (Foto: AFP) +6 Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Getty Images) Celebrity Francuski predsjednik pokazao goli torzo dok ga 25 godina starija supruga ne ispušta iz vida

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene