Trag u beskraju

Nina Badrić se jednom starom fotografijom prisjetila Olivera i sve dirnula: "Koliko ste sretna žena, imati takvu uspomenu''

Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 2 Marko Grubišić/PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nina Badrić - 2 Galerija

Nina Badrić objavila je na Instagramu fotografiju s Oliverom Dragojevićem i prisjetila se lijepih uspomena s legendarnim glazbenikom.

Nina Badrić prisjetila se našeg neprežaljenog pjevača Olivera Dragojevića, i to povodom njegova 74. rođendana, posvetivši mu dirljivu objavu na profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Tursti se slikaju sa psom Nine Badrić - 3 ''da su znali tko je ona...'' Nina Badrić s pratiteljima je podijelila neočekivani upit turista koji su je sreli u Zagrebu, a nije imao veze s njom!

"Ja čuvam osmijeh za tebe", napisala je Nina uz fotografiju na kojoj nasmiješena pozira s Oliverom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

"Bože, kakva fotografija. I kao Anđeo u beskraju sigurno i dalje preponosan na svoju omiljenu Ninu malu", "Koliko ste sretna žena, imati takvu uspomenu za cjeli život", "Zauvijek u našim srcima", "Kako pogled govori vise od riječi, iskren i emotivan", zaključili su njezini obožavatelji u komentarima.

Oliver je 29. srpnja 2018. godine izgubio tešku bitku sa zloćudnim tumorom na plućima koji mu je dijagnosticiran godinu dana ranije, a iza sebe je ostavio neutješnu suprugu Vesnu, s kojom je u braku bio 44 godine, sinove Dina, Davora i Damira te petero unučadi, a posthumno ih je dobio još dvoje.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Bosiljka Bulović - 2 Bosiljka Bulović - 1 Bosiljka Bulović - 3 Petar Grašo +1 Petar Grašo - 2 inMagazin Hana Huljić i Petar Grašo dobili su javnu poruku od posebne osobe, evo što im je poručila i hoće li je poslušati?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene