Inače, neće biti dobro!

Nina objavila fotku s dragim muškarcem, a njezina mama im je jasno poručila: "Reci gospodinu pored sebe da te pazi i čuva"

Nina Badrić Nina Badrić DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 2 Nina Badrić Nina Badrić +0 Nina Badrić Galerija

Nina Badrić objavila je na profilu na Instagramu fotografiju s Jahorine na kojoj pozira dobro raspoložena sa svojim tjelohraniteljem MIćijem Kuzmanovićem.

Naša popularna pjevačica Nina Badrić otputila se na odmor u susjednu nam Bosnu i Hercegovinu, točnije na Jahorinu odakle se javila svojim pratiteljima na Instagramu.

Pogledaj i ovo Nina Badrić Komentirala i Matanića Nina Badrić progovorila o teškoj temi: "Doživjela sam ucjene i zastrašivanja moćnih muškaraca, pokušali su me slomiti"

49-godišnja Nina tamo je objavila fotografiju na kojoj joj društvo pravi suradnik Mići Kuzmanović.

"Od svih rima najviše mi se sviđa što se uz moje ime rimuje planina", napisala je Nina uz objavu, a u komentarima joj se javila i mama Mila.

Ona je za nju i Mićija imala posebnu poruku: "Ljepoto i dobroto moja volim te. Reci “gospodinu” pored sebe da te pazi i čuva kao kap vode na dlanu, jer inače će imati sa mnom posla".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Mići je inače poznat kao bivši prvak taekwondoa i Ninin tjelohranitelj te dobar prijatelj.

Ninini obožavatelji su pak imali samo komentare i pohvale za najdražu im pjevačicu.

"Predivna si Nina", "Slatka Nina, slatke te naočale", "Divota", "Lijepa fotografija","Ekstra", poručili su joj.

A Nina je još jednom potvrdila da ima vojsku vjernih obožavatelja nakon što je potpuno rasprodala svoj koncert u dvorani Vatroslav Lisinski održan na Valentinovo.

Na koncertu su se okupila brojna poznata lica, pa smo tako u prvim redovima mogli vidjeti Leonardu Lončar s djecom, Vannu i Andriju Vrdoljaka, Alana Hržicu, Ivanu Husar Mlinac i mnoge druge.

No Nina ih je sve zasjenila s pozornice u spektakularnom i dosta izazovnom izdanju. Za tu je prigodu bila odabrala neobičnu haljinu s prozirnim dijelovima, u kojoj su u prvom planu bile njezine vitke noge, a zbog dodatka perja na dnu može se reći i da je doslovno pomela pozornicu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene