Nije više tajna da Nina Badrić ponovno ljubi. I dok o glazbi i karijeri otvoreno govori, o privatnom životu rijetko i malo progovara. Na jednom od brojnih koncerata kojima joj je ispunjeno ljeto, Nina je ipak šapnula i nešto o ljubavi. Veza s Tinom Bralom, kojeg poznaje odavno, za nju je kaže, prst sudbine.

Galerija


Ova godina je za Ninu Badrić i više nego uspješna. Osim brojnih koncerata, Nina je zasjela na vrhove top ljestvica, a singlom ''Dani i godine' osvojila je brojne nagrade.

Vezani članci Bračni par, ilustracija Shakespearova organizacija: Phillip (78) i Patricia (88) vjenčali se u COVID bolnici nakon 46 godina poznanstva Provjereno: Priča o ljubavi i oprostu - 2 Ubio joj je kćer i unuka, uzeo sve što je voljela i uništio joj život. Ona je učinila nemoguće i – oprostila mu!

Nije Nina sretna samo u poslovnom životu. Iako je gotovo godinu dana uspjela sačuvati svoju vezu u tajnosti, sada je više ne krije. Sa 7 godina starijim poduzetnikom Tinom Bralom osjećaj zaljubljenosti i sreće još uvijek je postojan.

“Ne može splasnuti nešto što ide prema nekom lijepom zapravo životu, i ja ne volim puno pričati o privatnim stvarima zato što mi se to jednom odbilo o glavu, iskreno jako, jako bolno, život je da se živi“, izjavila je pjevačica.

Nina Badrić (Foto: Dnevnik.hr)
Nina Badrić (Foto: Dusko Marusic/PIXSELL) Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Na Nininoj ruci sjaji i prsten, pa mnogi nagađaju da je riječ o onom zaručničkom. Ipak, po tom pitanju postaje suzdržana.“ Mislim da to nikome nije ni bitno, mislim da je to najbitnija stvar koju trebam znati samo ja“, zaključila je.

Nina je naime o privatnom životu povukla granicu u medijima kada se razvela od bivšeg supruga Bernarda Krasnića. Nerijetko će kroz razgovor spomenuti tek kako je sve što proživi, ojača. “Nešto je za školu, nešto je za rast, nešto je do pokažeš možda sama sebi u životu da si jača nego što misliš da jesi“, smatra Nina.

No, neke romantične ''crtice'' iz nove ljubavne priče ipak se znaju. Tino i Nina navodno su se poznavali još na početku Ninine karijere, ali ih je život tada odveo u različitim smjerovima.


“Ponekad smo slijepi pored zdravih očiju pa neke stvari ne vidimo, neke stvari ne prepoznajemo, i dobre i loše za nas. Svaki susret je sudbinski, vjerujem u to čvrsto, za osobe koje nam ostaju u životu i na neki nam način znače. Mislim da su uvijek susreti sudbinski, da nema slučajnosti u životu“

Nina Badrić (Foto: Dnevnik.hr)
Nina Badrić i Oliver Dragojević (Foto: Davor Visnjic/PIXSELL) Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

Slučajno nije bilo ni prijateljstvo s Oliverom koji joj je bio potpora od samih početaka. Zahvaljujući njemu prvi je puta, prije 4 godine, nastupila preko bare. Njegove pjesme često pjeva i na svojim koncertima. Od njega je naučila da treba raditi s dušom. Možda je i zato prošlo već 7 godina od njezina posljednjeg albuma. Novi bi trebao izaći na jesen.

“ Moje pauze nisu bile tako duge, ali se jako puno singlova dogodilo u međuvremenu. Međutim glazba koju ja radim nije brzopotezna glazba koju možeš brzopotezno prodavati, ili prezentirati. Negdje se temljim na pjesmama za koje bi ja voljela da ostanu“, kaže Nina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.