Emocije na vrhuncu

Emotivan koncert u Splitu Nina započela posvetom Oliveru Dragojeviću: ''Ovo je za tebe!''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić na Dan žena održala je koncert u Splitu.

''Isuse Bože! Dobra večer Splite. Ne znam jeste li svjesni koliko sam čekala ovaj trenutak. Da skupim hrabrost i stanem pred vas. 23 godine! Pjevam nešto više od toga. Hvala nebesima! Ovo mi je bila velika želja. Hvala svima sto ste došli'', rekla je Nina Badrić na početku svog koncerta u Splitu, piše Slobodna Dalmacija.

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Njezin je obožavatelj? Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

Nina je u prepunoj Spaladium Areni pjevala na Dan žena, a koncert je otvorila pjesmom ''Rekao si''. Nina je priznala da je dugo razmišljala o koncertu u Splitu, te da joj se napokon pružila prilika i da ostvari tu želju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SPLIT ❤️❤️❤️ Ne znam sto da kazem...osim jedno veliko hvala najboljoj publici na Svijetu.Bili ste velicanstveni❤️ ——————————————— Bože...hvala ti🙏🏻🙌🏻

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

A vrhunac večeri bio je kad je Nina u jednom trenutku zapjevala pjesmu ''Mirno spavaj dušo moja'', pa nastavila sa ''Skalinadom'' u čast kolegi Oliveru Dragojeviću.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Blanket Jackson (Foto: Profimedia) Blanket Jackson (Foto: Getty Images) Paris Jackson (Foto: AFP) Paris Jackson (Foto: AFP) +4 Michael Jackson (Foto: Profimedia) Celebrity Pogledajte kako danas izgleda dječak kojeg je javnost upoznala zbog skandala koji je zgrozio svijet

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene