Nina Badrić je na Instagramu objavila fotografije iz izlaska s Leonardom Boban.

Galerija


Pjevačica Nina Badrić vratila se u Zagreb nakon što je dobar dio ljeta provela u Jelsi na Hvaru gdje je prije nekoliko godina kupila stan, pa je na Instagramu otkrila s kim se druži.

Vezani članci Severina Istinite priče u domaćim hitovima: Koje naše pjesme skrivaju stvarne događaje iz života zvijezda? Žanamari Perčić Sunce, more, plaža i mini bikini: Koje su domaće zvijezde ovog ljeta blistale na plaži?

Objavila je fotografije iz izlaska s bivšom suprugom Zvonimira Bobana, Leonardom, s kojom je prijateljica više od 20 godina, a otkrila je i što misli o njezinu povratku u Zagreb nakon razvoda.

"Nek' je moja stella došla, odmah mi je Zagreb ljepši i veseliji. Prekrasna iznutra koliko i izvana moja Leonarda", napisala je Nina, a s njom su se složili mnogi njezini pratitelji koji su im objema uputili brojne komplimente.

"Predivne", "Najljepše i najoriginalnije dame u Hrvatskoj", "Kakve ljepotice", "Vatromet od ljepote i pozitive", "Blistate", nizale su se pohvale ispod fotki za koje je Nina u kratkom roku dobila i na tisuće lajkova.

Leonarda ja j je pravila društvo i na dočeku Gorana Ivaniševića u Splitu nakon osvajanja Wimbledona 2001. godine, što je Nina nedavno otkrila u svojim Storyjima na Instagramu.

Podsjetimo, Leonarda se u Zagreb vratila iz Švicarske, u koju se obitelj zbog Zvonimirova posla preselila prije četiri godine. Zajedno imaju petoro djece od kojih su četvero posvojili, a 2009. godine su postali i biološki roditelji djevojčice. Za njihov razvod nakon 28 godina braka doznalo se početkom svibnja ove godine, a poznato je i da Boban sada ljubi 19-godina mlađu stomatologinju Marijanu Gikić.

Majka Mate Rimca podijelila neviđene fotke s njegove svadbe pa oduševila izgledom u izazovnoj kombinaciji: ''Opa, miki!''

Raquel za romantičnu večeru s Rakitićem odabrala nikad dublji dekolte, nogometaš nije mogao skinuti ruke s nje