i glas i stas!

Ninu Badrić zbog oblina obožavatelji uspoređuju s Beyonce, a svi se slažu da bi ih češće trebala ovako isticati!

Nina Badrić na koncertu Želim život - 12 Nina Badrić na koncertu Želim život - 12 Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić na koncertu Želim život - 12 +0 Nina Badrić na koncertu Želim život - 9 Galerija

Nina Badrić se na dodjeli nagrada Večernjakova ruža pojavila u ružičastom od glave do pete, a za svoje izdanje je dobila same komplimente.

Pjevačica Nina Badrić ukrala je poglede na dodjeli nagrada Večernjakova ruža na kojoj se pojavila u ružičastom od glave do pete.

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Njezin je obožavatelj? Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

U upečatljivoj mini haljini s voluminoznim rukavima, Nina je istaknula noge, ali i ženstvene obline, a zbog ovog izdanja obožavatelji na Instagramu usporedili su je s Beyonce.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

"Izgledaš predivno", "Najljepša", "Top model", "Prelijepa Nina", još su neki od brojnih komplimenata koje je dobila ispod videa koji je objavila, a mnogi su se složili i da bi češće trebala isticati obline.

Osim stasom, Nina je na dodjeli sve očarala i glasom, a izvela je svoju novu pjesmu "Pamtim".

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Borna Kotromanić (Foto: PR) Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica pobrinula se da je svi gledaju u haljini kakvu bi se malo koja žena usudila obući

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević i Moamer Kasumović - 2 Mustafa Nadarević i Moamer Kasumović - 1 Moamer Kasumović - 2 Moamer Kasumović - 1 +2 Moamer Kasumović Celebrity Damir iz "Lud, zbunjen, normalan" ljubi tajanstvenu ljepoticu i uspješno skriva svoj privatni život od javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene