Nakon što je pogledala Severinin novi spot, Nina je odlučila dati svoj sud o estetskoj kirurgiji.


Nina Badrić po mnogima je jedna od najljepših domaćih pjevačica, a razlog tome je njena prirodna ljepota.

Pjevačica je pobornica prirodnog izgleda jer smatra da su žene najljepše upravo onakve kakve doista jesu i da je njihova unikatnost najveća prednost. Upravo zbog toga odlučila se osvrnuti na Severinin novi spot za pjesmu 'Silikoni' koji propagira estetsku kirurgiju.

'Puno cura koje ja znam, prijateljica, poznanica, su prije estetskih korekcija po meni osobno bile puno ljepše. Izgubile su tu neku svoju karakterističnu ljepotu. Postale su vrlo slične', rekla je Nina nakon što je pogledala Severinin novi spot.

 

#ontheroadagain #belgrade #newcampaign #workinprogress@sasajokovic

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on

 Dodala je i da kad je ona u pitanju da se ne trudi svidjeti svima.
'Meni su puno puta u životu predbacivali veliku stražnjicu, kao imam pet kila više, mene to zaista ne dira jer ja sam nekako svojeglava. Kad se trudiš svidjet svima, izgubiš sebe, ali potpuno', zaključila je Nina za srpski portal Clip.rs.

Da pjevačica stoji iza svojih riječi može se zaključiti i po njenim društvenim mrežama. Nina, naime, nema problema s objavljivanjem svojih fotografija bez trunke šminke, a ovo nije prvi put da je javno rekla da nije pobornica umjetnog izgleda i estetske kirurgije.