Nikolina Pišek Ristović na neko je vrijeme nestala s društvenih mreža, no jutros je objavila novu fotografiju i podsjetila nas kako senzacionalno izgleda.

Galerija


Nakon dugih sedam tjedana odsutnosti i neaktivnosti na društvenim mrežama, voditeljica Nikolina Pišek Ristović vratila se na Instagram, i to na velika vrata, kako samo ona zna.

Vezani članci Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Dama čiji se trbušnjaci mogu mjeriti s onima J.Lo: Možete li vjerovati da je ovo tijelo 45-godišnjakinje? Luka Nižetić (Foto: Instagram) Fotke našeg poznatog pjevača dokaz su da ne podižu samo ljepotice temperature na plažama, već i frajeri

Nikolina je objavila fotografiju u minijaturnom kupaćem kostimu i pokazala zavidnu liniju i top formu.

 

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

“Ne znam kako ljudi uspijevaju imati tako zanimljive stilove života i istovremeno sjajne instagram profile. Ja sam za to nesposobna. Sedam tjedana apstinencije?! Ok, vrijeme je za buđenje. Rezultat – vratila sam se s partija na plaži na predivnom otoku, a ja objavim sažvakanu sebe ispred zida od kuće“, napisala je voditeljica.

Nikolina Pišek Ristović (Foto: Instagram)
Nikolina Pišek (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Untoč tome što možda po njenom mišljenju nije objavila najreprezentativniju fotografiju sebe, moramo priznati da 42-godišnja Nikolina ima tijelo na kojem bi mnogi pozavidjeli, a to misle i njeni obožavatelji.

Nikolina Pišek Ristović (Foto: Instagram)
Nikolina Pišek Ristović (Foto: Instagram) Foto: Instagram

“I ti izbaciš sliku bolju nego svi oni zajedno za 7 sedmica, zgodna kao i uvijek, bomba“, samo su neki od brojnih komplimenata koje je u komentarima dobila na račun svog izgleda.

 

Nikolina Pišek Ristović (Foto: Instagram)
Nikolina Pišek Ristović (Foto: Instagram) Foto: Instagram