Nikolina Pišek (Foto: Instagram)
Nikolina Pišek (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Nikolini Ristović 42 su godine, no lijepa voditeljica izgleda beprijekorno.


Zanosna voditeljica trenutno se odmara u Splitu.

Vezani članci Slika nije dostupna Tajna lokacija, luksuzna vila, privatni gliser - pogledajte kako uživa domaći par Slika nije dostupna Tristo uzvanika slavilo prvi rođendan male Une Sofije

Nikolini Ristović 42 su godine, no lijepa voditeljica izgleda besprijekorno. Svojom se linijom i ljepotom s vremena na vrijeme voli pohvaliti na Instagramu, a to je učinila i posljednjom fotografijom iz bazena.

 

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

 

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

"Ne trebate plivati u oceanu s morskim psima. Ista aktivnost u bazenu s djecom je dovoljno strašna", napisala je voditeljica pored fotografije na kojoj pozira sa svojom 21-godišnjom kćeri Hanom i 3-godišnjom Unom Sofijom.

 

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

Minijaturni crni bikini odlično je naglasio njezinu isklesanu liniju, a veseli trio nije skidao osmijeh s lica.

Prema pisanju srpskih medija, Nikolinu je odmorom u Splitu iznenadio suprug Vidoje Ristović povodom 5. godišnjice braka, dok je ona njemu poklonila putovanje na francusku rivijeru.

 

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

Navodno par planira još jedno putovanje kako bi proslavio svoju ljubav koja je nakon svega godinu dana okrunjena brakom. Raskošno vjenčanje održano je u Monte Carlu za 70-ak gostiju kojima su tada bili plaćeni put i smještaj, što je uključivalo privatne zrakoplove te limuzine.