Nikolina Pišek (Foto: Instagram)
Nikolina Pišek (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Nikolini Ristović 42 su godine, no lijepa voditeljica izgleda beprijekorno.


Zanosna voditeljica trenutno se odmara u Splitu.

Vezani članci Slika nije dostupna Tristo uzvanika slavilo prvi rođendan male Une Sofije Slika nije dostupna Slavlje koje bi moglo zasjeniti Severininu svadbu?

Nikolini Ristović 42 su godine, no lijepa voditeljica izgleda besprijekorno. Svojom se linijom i ljepotom s vremena na vrijeme voli pohvaliti na Instagramu, a to je učinila i posljednjom fotografijom iz bazena.

 

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

 

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

"Ne trebate plivati u oceanu s morskim psima. Ista aktivnost u bazenu s djecom je dovoljno strašna", napisala je voditeljica pored fotografije na kojoj pozira sa svojom 21-godišnjom kćeri Hanom i 3-godišnjom Unom Sofijom.

 

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

Minijaturni crni bikini odlično je naglasio njezinu isklesanu liniju, a veseli trio nije skidao osmijeh s lica.

Prema pisanju srpskih medija, Nikolinu je odmorom u Splitu iznenadio suprug Vidoje Ristović povodom 5. godišnjice braka, dok je ona njemu poklonila putovanje na francusku rivijeru.

 

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

Navodno par planira još jedno putovanje kako bi proslavio svoju ljubav koja je nakon svega godinu dana okrunjena brakom. Raskošno vjenčanje održano je u Monte Carlu za 70-ak gostiju kojima su tada bili plaćeni put i smještaj, što je uključivalo privatne zrakoplove te limuzine.