Rat na instagramu

Nikolina Pišek posvetila objavu suprugu i izazvala burne komentare

Nikolina Ristović (FOTO: Instagram) Nikolina Ristović (FOTO: Instagram) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Ristović (FOTO: Instagram) Nikolina Pišek Ristović (Foto: Instagram) +0 Nikolina Ristović (FOTO: Instagram) Galerija

Nikolina Pišek suprugu Vidoju Ristoviću godišnjicu braka čestitala je fotografijom i posvetom na engleskom jeziku, što se nekima nije svidjelo.

Nikolina Pišek Ristović i njezin suprug Vidoje proslavili su petu godišnjicu braka, a tim povodom Nikolina mu je posvetila objavu na Instagramu. ''Ti nisi heroj, niti sam ja lijepa, ali možemo živjeti sretno do kraja života'', napisala je Nikolina uz fotografiju, no to što je napisala napisano je na engleskom jeziku.

Pogledaj i ovo Vidoje Ristović ''možda nam ništa nije rekao...'' Srpski mediji raspisali su se o reakciji oca Vidoja Ristovića kad je čuo za tužnu vijest, a prijatelj se prisjetio posljednjeg razgovora

To je očito naljutilo jednog njezina pratitelja pa je reagirao na njezino izražavanje na engleskom jeziku. ''Ako si iz Hrvatske, to ne znači da moraš na engleskom pisati objave, neki razumiju, neki ne. Ja razumijem i engleski i hrvatski, ali, dušo, živiš u Srbiji, udata za Srbina, nauči nakon toliko godina srpski jezik, sličan je tvom samo bez IJE. To ti je savjet i nitko te više neće šutnuti s bilo koje TV kuće. Lakše će ti biti zbog posla, vjeruj mi'', napisao je jedan pratitelj, a potom je u Nikolininu obranu stala druga pratiteljica.

''I vi bi, sigurno, draga gospođo, udajom za Hrvata i životom u Hrvatskoj pričali ijekavicom. Molim vas, dosta više s tim glupim komentarima. Nemate što drugo da joj zamjerite pa vam smeta što nije naučila srpski jezik. I sami ste rekli da je sličan. Muka mi je više od prepucavanja Srbi, Hrvati. Zbog takvih vama sličnim, i postoji podjela i razlika među svima nama. Krajnje vam je glup komentar, trebate se sramiti'', napisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene