Nika Antolos snimila je video u kojem je opisala svoje svjedočanstvo i trenutak komunikacije s Bogom.

Galerija


Domaća pjevačica i bivša članica grupe Feminem, 30-godišnja Nika Antolos sa svojim je obožavateljima na društvenim mrežama podijelila izvantjelesno iskustvo koje je doživjela dok je živjela u Moskvi.

Vezani članci Nika Antolos (FOTO: Jurica Galoic/Pixsell) Predsjednica Kolinda odgovorila na vapaj naše pjevačice: ''U potpunosti razumijem Vašu situaciju...'' Nika Antolos (Foto: Instagram) Nika Antolos poslala pismo i ministru Kujundžiću: ''Ja vas neću moliti jer ja samo Boga molim''

Naime, u objavljenom videu Nika prepričava svjedočanstvo trenutka u kojem joj se obratio Bog.

"Video je kratko svjedočanstvo, skup nekih od događaja moga života u kojima se proslavljao Isus, dok me je napadao ovaj drugi. Znam da zvuči ludo, zamisli kako je tek meni bilo. Sve u svemu, govorim sve točno tako kako je bilo i sve što jest. A to je na kraju i jedino bitno", napisala je Nika u opisu videa, a onda je počela s objašnjavanjem. 

''Krenulo je od loših stvari, od napada. Oni koji znaju što je napad, ne moram im puno objašnjavati, oni koji ne znaju - to su fizički osjetljivi pokušaji zastrašivanja Sotone, Lucifera, vraga kako hoćete. Krenulo je ružnim snovima još od djetinjstva'', započela je Nika svoju ispovijest.

Cijeli video u trajanju od 22 minute objavila je i na svom kanalu na Youtubeu. 

Nekad je lijepim licem i plavim uvojcima obarala s nogu, ali onda su bolest i godine učinile svoje