Krajem listopada ubijen je bratić Nicole Scherzinger, a počinitelj još uvijek nije izveden pred lice pravde.

Galerija


Prije dva tjedna obitelj slavne pjevačice potresla je strašna tragedija.

Vezani članci Vanessa i Kobe Bryant Vanessa Bryant oglasila se prvi put nakon gubitka kćeri i supruga, njezine riječi teško je čitati Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Bili su par koji je vraćao vjeru u ljubav, a onda je sudbina upetljala prste i zauvijek ih razdvojila

Bivša članica popularnog benda The Pussycat Dolls, 38-godišnja Nicole Scherzinger, na Instagramu je podijelila tragičnu vijest vezanu za svog bratića Johna Fredericka, kojeg je još uvijek nepoznati počinitelj udario automobilom te ostavio da umre.

Nesreća se dogodila 26. listopada na Floridi, a počinitelj je pobjegao s mjesta nesreće te ostavio unesrećenog Johna da izdahne na cesti. Nicole je tada odlučila svoju popularnost i tisuće pratitelja iskoristiti ne bi li potražila pomoć u razotkrivanju onoga tko joj je ubio bratića.

"Cijela je obitelj shrvana jer ga je netko samo ostavio da umre tamo. Znam da je na boljem mjestu, ali svejedno smo slomljeni. Dragi Johne, jako sam te voljela i još te volim. Zbog tebe je svijet bio bolje mjesto", napisala je pjevačica, koja je potom od svojih pratitelja zatražila pomoć u pronalaženju krivca.

"Ako tko ima informacije, molim vas, javite se. Ako ovo čita počinitelj, neka ima hrabrosti i dostojanstva priznati. Naš dragi Bog je milosrdan", poručila je pjevačica, koja je ponudila i novčanu nagradu za informacije o nesreći.

Unatoč teškim trenucima, crnokosu ljepoticu čekale su brojne poslovne obveze zbog kojih je posljednjih dana viđena, među ostalim, i u Londonu pri povratku u hotel nakon gostovanja u The Jonathan Ross showu. Iako je kao i svaki put izgledala senzacionalno u kratkoj zelenoj haljini, na licu joj je pisalo kako je shrvana smrću bliskog člana obitelji.

Skupila je snage tek da s malim osmijehom pozdravi okupljene fotografe, a zatim je pobjegla u hotel. 

Prethodno je Nicole odrađivala nastupe te je bila uzvanica na nedavnoj dodjeli MTV EMA nagrada u Sevilli, no i tamo je izgledala tužno. "Hvala vam svima na podršci i ljubavi zbog mog bratića. Zahvalna sam što svoju bol mogu liječiti pjevanjem", poručila je na Instagramu prije nekoliko dana.

S prednje strane djelovala je još i pristojno, a kad se okrenula, fotografi su imali što zabilježiti