Nicole Scherzinger otkrila je kako se osjećala nakon što je u javnost procurio njen intimni video s Lewisom Hamiltonom.

Galerija


Američka pjevačica Nicole Scherzinger odlučila je prekinuti šutnju i progovoriti o intimnom kućnom videu kojeg je snimila s bivšim dečkom, vozačem Formule 1 Lewisom Hamilton, kojeg su hakeri pustili u javnost.

Vezani članci Nicole Scherzinger (Foto: Profimedia) Vruće izdanje zgodne crnke koja je dodatno iznenadila pojavljivanjem s bivšim ljubavnikom Lewis Hamilton i Cindy Kimberly (Foto: Profimedia) Bila je nepoznata studentica, postala traženi model, a sada je i djevojka višestrukog svjetskog prvaka

Nicole je o videu progovorila na zabavi Eltona Johna u Los Angelesu, održanom nakon ovogodišnje dodjele Oscara, prenosi The Sun.

"Bilo je strašno. Jednostavno ne razumijem zašto bi netko učinio nešto takvo, zašto bi to objavio. Bilo je to nevjerojatno zločesto", izjavila je Nicole.

Video u trajanju od dvije i pol minute prikazuje Nicole i Lewisa kako se ljube i izmjenjuju nježnosti u krevetu, a od trenutka njegovog objavljivanja, pogledalo ga je više od 600 tisuća ljudi.

"Nicole i Lewis su bili užasnuti kada su saznali da je snimka procurila u javnost. Htjeli su da se što prije ukloni. Najviše od svega ih je zanimalo tko ju je objavio i zašto. Nicole je bila više pogođena i povrijeđena. U ovom trenutku se želi samo fokusirati na posao i zaboraviti što se dogodilo", izjavio je izvor blizak bivšem paru.

Nicole Scherzinger i Lewis Hemilton u ljubavnoj su vezi bili osam godina, a uz povremene prekide, okončali su je 2015. godine.

Lewis Hamilton je odnedavno u novoj vezi s 20-godišnjom manekenkom Cindy Kimberly.