Stresna situacija

Pjevačica konačno progovorila o kućnom videu u kojem izmjenjuje nježnosti s vozačem Formule 1

Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton (Foto: Getty Images) Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton (Foto: Getty Images) Getty Images 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger (Foto: Getty Images) Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton (Foto: Getty Images) Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton (Foto: Getty Images) Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton (Foto: Getty Images) Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton (Foto: Getty Images) Nicole Scherzinger (Foto: Getty Images) Nicole Scherzinger (Foto: AFP) Nicole Scherzinger (Foto: AFP) Nicole Scherzinger (Foto: AFP) Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton (Foto: Getty Images) +0 Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton (Foto: Getty Images) Galerija

Nicole Scherzinger otkrila je kako se osjećala nakon što je u javnost procurio njen intimni video s Lewisom Hamiltonom.

Američka pjevačica Nicole Scherzinger odlučila je prekinuti šutnju i progovoriti o intimnom kućnom videu kojeg je snimila s bivšim dečkom, vozačem Formule 1 Lewisom Hamilton, kojeg su hakeri pustili u javnost.

Pogledaj i ovo Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton (Foto: Getty Images) Nova šansa ili? Vruće izdanje zgodne crnke koja je dodatno iznenadila pojavljivanjem s bivšim ljubavnikom

Nicole je o videu progovorila na zabavi Eltona Johna u Los Angelesu, održanom nakon ovogodišnje dodjele Oscara, prenosi The Sun.

"Bilo je strašno. Jednostavno ne razumijem zašto bi netko učinio nešto takvo, zašto bi to objavio. Bilo je to nevjerojatno zločesto", izjavila je Nicole.

Video u trajanju od dvije i pol minute prikazuje Nicole i Lewisa kako se ljube i izmjenjuju nježnosti u krevetu, a od trenutka njegovog objavljivanja, pogledalo ga je više od 600 tisuća ljudi.

"Nicole i Lewis su bili užasnuti kada su saznali da je snimka procurila u javnost. Htjeli su da se što prije ukloni. Najviše od svega ih je zanimalo tko ju je objavio i zašto. Nicole je bila više pogođena i povrijeđena. U ovom trenutku se želi samo fokusirati na posao i zaboraviti što se dogodilo", izjavio je izvor blizak bivšem paru.

Nicole Scherzinger i Lewis Hemilton u ljubavnoj su vezi bili osam godina, a uz povremene prekide, okončali su je 2015. godine.

Lewis Hamilton je odnedavno u novoj vezi s 20-godišnjom manekenkom Cindy Kimberly.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene