promijenio joj je život!

Poslije svih ljubavnih brodoloma ne može doći k sebi od sreće sa 7 godina mlađim dečkom isklesanog torza

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicole Scherzinger proslavila je godinu dana veze s Thomom Evansom i napisala mu ljubavnu posvetu.

Pjevačica Nicole Scherzinger (42) često dijeli fotografije s dečkom, bivšim igračem Thomom Evansom (35) i ističe koliko je sretna što ga je pronašla nakon prijašnjih ljubavnih brodoloma. 

Pogledaj i ovo showbuzz Nema joj ravne! Žena boginja se brčkala u bazenu, a dečko koji ju obožava dao si je truda pa snimio fotke koje oduzimaju dah: "Osvojio sam jackpot!"

Nicole je u nedjelju proslavila godinu dana veze s Thomom podijelivši fotografiju na Instagramu uz koju je napisala posvetu. "Sretna godišnjica, moja ljubavi. Tko bi znao da će se cijeli moj svijet promijeniti prije godinu dana. Volim te jako puno", istaknula je pjevačica. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Anniversary my love. Who knew my whole world would change a year ago. You are my answered prayer. I love you so very much 🤍

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

Na slici par pozira pokraj bazena, a Nicole blista u dugoj, bijeloj haljini. Mnogi su im čestitali i poželjeli sreću. "Kakav par", "Sretna godišnjica", "Tako sretna jer ste pronašli jedno drugo. Slavite svoju ljubav", "Drago mi je da ste sretni", komentirali su Nicoleini pratitelji

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s starts out like...but always ends up like...🤪👯🤓

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

Scherzinger je objavila još nekoliko zajedničkih fotografija prošlog vikenda, a posljednje su posebno zabavile pratitelje. Uz njih je pjevačica napisala da sve krene romantičnim poljupcima i potom završi smiješnim poziranjem. 

"Najbolji par ikad", "Kako slatko", "Baš ste slatki", komentirali su njeni pratitelji. Inače, nedavno se šuškalo da je Nicole trudna zbog jedne fotografije na kojoj se isticao njen trbuh. Nakon takvih komentara, ubrzo je obrisala sliku. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene