Holivudska glumica Nicole Kidman planira posvojiti sina sa suprugom Keithom Urbanom.

Galerija


Slavna crvenokosa Australka, oskarovka i ljepotica porculanskog tena Nicole Kidman navodno razmišlja o posvojenju djeteta. 

Vezani članci Auto na parkiralištu ''Lopov zlatna srca'' ukrao joj auto i onda još prijetio da će joj pozvati policiju Nicole Kidman (Getty Images) Holivudska zvijezda priznala kako se puno toga odriče za dobrobit obitelji: "Morate reći ne nekim stvarima"

Nicole i njezin suprug, glazbenik Keith Urban, navodno nakon dvije biološke kćeri aktivno planiraju posvojiti još jedno dijete – i to sina. 

Glumica je nedavno progovorila o tome kako ju je ponovno obuzela strast i želja da postane majka, pa unatoč tome što već ima dvije biološke kćeri iz braka s Urbanom, Sunday Rose i Faith Margaret, te dvoje posvojene djece iz braka s Tomom Cruiseom, želi još jednog malenog člana obitelji. 

Kako se glumica nalazi u šestom desetljeću života, tj. ima 52 godine, unaoč snažnoj želji da rodi, prihvatila je činjenicu da neće moći ostati trudna i roditi biološko dijete, pa aktivno radi na posvojenju. 

Nicole to nije prvi postupak posvojenja jer je sa bivšim suprugom, glumcem Tomom Cruiseom, već posvojila dvoje djece, pa je zapravo dosta upućena u cijeli proces. Iako je navodno glumica željela još jednu kćerkicu, na nagovor supruga pristala je da posvoje dječaka. Naime, Urbana zanima kako je to imati sina i još jednog muškarca u kući. 

Nicole i Urban imaju dvije kćeri, a samo stariju djevojčicu Sunday Rose glumica je sama rodila, dok je za Faith Margaret angažirana surogat-majka. Nicole je oduvijek bila vrlo otvorena vezano za svoje teškoće s trudnoćama, davno je priznala da nikako nije mogla ostati trudna drugi put, pa je zato angažirana surogat-majka.