Želi još jednog člana

Velika odluka slavne glumice: Majka je četvero djece, ali u 52. godini htjela bi imati još jednog sina?

Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman i Keith Urban (Foto: Instagram) Nicole Kidman (Foto: AFP) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Getty Images) Nicole Kidman i Hugh Grant (Foto: Profimedia) Nicole Kidman i Keith Urban (Foto: Getty Images) Nicole Kidman i Keith Urban (Foto: Getty Images) +2 Nicole Kidman i Keith Urban (Foto: Getty Images) Galerija

Holivudska glumica Nicole Kidman planira posvojiti sina sa suprugom Keithom Urbanom.

Slavna crvenokosa Australka, oskarovka i ljepotica porculanskog tena Nicole Kidman navodno razmišlja o posvojenju djeteta. 

Pogledaj i ovo Nicole Kidman, Keith Urban Neprocjenjiv izraz lica Poznati par pred svima se prepustio strastima, a dok su se oni pipkali i ljubili, fotografi su ulovili nekoga kome je bilo posebno neugodno

Nicole i njezin suprug, glazbenik Keith Urban, navodno nakon dvije biološke kćeri aktivno planiraju posvojiti još jedno dijete – i to sina. 

Glumica je nedavno progovorila o tome kako ju je ponovno obuzela strast i želja da postane majka, pa unatoč tome što već ima dvije biološke kćeri iz braka s Urbanom, Sunday Rose i Faith Margaret, te dvoje posvojene djece iz braka s Tomom Cruiseom, želi još jednog malenog člana obitelji. 

Kako se glumica nalazi u šestom desetljeću života, tj. ima 52 godine, unaoč snažnoj želji da rodi, prihvatila je činjenicu da neće moći ostati trudna i roditi biološko dijete, pa aktivno radi na posvojenju. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wishing you love, laughter and joy 🎄❤️

Objavu dijeli Nicole Kidman (@nicolekidman)

Nicole to nije prvi postupak posvojenja jer je sa bivšim suprugom, glumcem Tomom Cruiseom, već posvojila dvoje djece, pa je zapravo dosta upućena u cijeli proces. Iako je navodno glumica željela još jednu kćerkicu, na nagovor supruga pristala je da posvoje dječaka. Naime, Urbana zanima kako je to imati sina i još jednog muškarca u kući. 

Nicole i Urban imaju dvije kćeri, a samo stariju djevojčicu Sunday Rose glumica je sama rodila, dok je za Faith Margaret angažirana surogat-majka. Nicole je oduvijek bila vrlo otvorena vezano za svoje teškoće s trudnoćama, davno je priznala da nikako nije mogla ostati trudna drugi put, pa je zato angažirana surogat-majka. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene