Bizarno pravilo na kojem inzistiraju američka glumica Nicole Kidman i njezin suprug, pjevač Keith Urban tajna je njihova uspješnog braka.

Galerija


Američka glumica Nicole Kidman i pjevač Keith Urban jedan su od najuspješnijih holivudskih parova, koji je nedavno proslavio dvanaestu godišnjicu braka.

Vezani članci Jessica Biel, Justin Timberlake Bizarni predbračni ugovori zvijezda: Obvezan seks, novčana nagrada za svaki porod i drugi prohtjevi Slika nije dostupna 'Znam kako je voljeti nekog tko vam se ne sviđa.' Slavna glumica o ljubavi

S obzirom na brojne razvode slavnih, mnogi su se pitali kako oni uspijevaju održati uspješan i sretan brak nakon toliko godina. U čemu je njihova tajna, Nicole je otkrila magazinu Parade. “Nikada se nismo dopisivali porukama. Telefoniramo cijelo vrijeme i razgovaramo preko FaceTimea, ali jednostavno se ne dopisujemo jer tako može doći do nesporazuma i nerazumijevanja“, otkrila je glumica.

Nicole Kidman (Getty Images)
Nicole Kidman (Getty Images)

“Bilo je trenutaka u kojem sam čitala poruke nekoliko puta i pitala se što znače, razgovarala s drugima o njihovu značenju. Ne želim da to stoji između moje ljubavi i mene“, priznala je Nicole.

Nicole Kidman (Getty Images)
Nicole Kidman (Getty Images)

Nicole i Keith u braku su od 2006. godine, a vjenčali su se nakon godinu dana veze. 2008. godine rodilo im se prvo dijete, kći Sunday Rose, a dvije godine kasnije kći Faith Margaret.

Povodom dvanaeste godišnjice braka Keith je na svom profilu na Instagramu napisao: “12 godina nebeskog plesa duša. Sretna godišnjica! Volim te jako puno.“

Nakon razvoda od glumca Toma Cruisea 2001. godine, Nicole je bila u romantičnoj vezi s pjevačima Lennyjem Kravitzom i Robbiejem Williamsom.