Prvi put je bila u braku puna tri mjeseca, možda joj se sada ipak posreći.


Sestra slavne partijanerice Paris Hilton, Nicky rekla je sudbonosno 'Da' po drugi put. Prvi brak je trajao samo tri mjeseca, a ovaj će, svi se nadaju, ipak potrajati duže.

Slavna bogatašica postala žrtva: 'Bio je to najstrašniji trenutak mog života'

Vezani članci Laura Marijan i Goran Kuštreba - 2 Mladenci ogorčeni mjerama: ''Ako mi je suđeno da umrem od korone, neka to bar bude s osmijehom na licu jer znam da sam imala svoje svatove'' Vjenčanje Andreja Kramarića i Mije Ćurković Andrej Kramarić oženio se dugogodišnjom djevojkom Mijom Ćurković, s kojom čeka dijete! Pogledajte prve fotke presretnih mladenaca

James Rothschild član je najbogatije bankarske obitelji u Europi i upućeni tvrde kako je još bahatiji od svoje supruge i njene sestre Paris, koja je usput budi rečeno, bila glavna djeveruša na vjenčanju.

Nicky je nostila Valentinovu vjenčanicu vrijednu vrtoglavih 77 tisuća dolara. Mnogi su primjetili kako je vrlo slična vjenčanicama koje su nosile Grace Kelly i Kate Middleton. Što se hrane tiče, bile su to prave bakanalije. Jelo se jastoge, palačinke s pačetinom, kavijar, čak 13 vrsta pudinga, a o skupim pićina ne treba posebno ni govoriti.

Nicky i James vjenčali su se u Kensingtonskoj palači.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook