Koncert Nicki Minaj trebao se održati 19. srpnja u Saudijskoj Arabiji.

Galerija


Američka reperica Nicki Minaj otkazala je u utorak koncert u Saudijskoj Arabiji planiran za sljedeći tjedan, pojasnivši da na taj način želi izraziti potporu ženama i LGBT populaciji.

Vezani članci LGBT zajednica "Odluka je neustavna!": Japanski sud odlučio da se istospolni parovi ipak mogu vjenčati Homofobni napad, ilustracija Poljska najavila zabranu usvajanja djece istospolnim parovima: Vladajući smatraju da je to prijetnja rimokatoličkom načinu života

"Pažljivo sam razmislila i potom odlučila da neću nastupiti na Svjetskome festivalu u Džedi", rekla je kratko pjevačica.

Dodala je da, nakon što se informirala o stanju koje vlada u Saudijskoj Arabiji kada su posrijedi ljudska prava, vjeruje da je važno iznijeti jasnu potporu pravima žena, LGBT populaciji i slobodi govora.

Nastup jedne od najpopularnijih glazbenica današnjice bio je zakazan za 18. srpnja na stadionu Kralja Abudallaha, a svi posjetitelji trebali su biti stariji od 16 godina kako se ne bi kršili nikakvi zakoni.

Zanimljivo, Nicki Minaj već duže vrijeme ima konflikt s kolegicom i konkurenticom, repericom Cardi B, a djevojke su se često vrijeđale putem društvenih mreža.

Takođee, jednom su se prilikom i fizički sukobile na jednom događanju, gađale su se i štiklama, zbog čega je reperica Cardi B na kraju event napustila s velikom kvrgom na čelu. 

U pola sata lajkalo je skoro 20 tisuća ljudi: Seve pozirala u kupaćem kostimu, guza u prvom planu!