Dala potporu

Slavna pjevačica otkazala koncert u zemlji koja ženama ograničava slobodu

Nicki Minaj (Foto: Instagram) Nicki Minaj (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nicki Minaj (Foto: Instagram) Nicki Minaj (Foto: Instagram) Nicki Minaj (Foto: Instagram) Nicki Minaj (Foto: Profimedia) Nicki Minaj (Foto: Profimedia) Nicki Minaj (Foto: Getty) Nicki Minaj (Foto: Instagram) Nicki Minaj (Foto: Getty Images) Cardi B (Foto: AFP) +0 Cardi B (Foto: AFP) Galerija

Koncert Nicki Minaj trebao se održati 19. srpnja u Saudijskoj Arabiji.

Američka reperica Nicki Minaj otkazala je u utorak koncert u Saudijskoj Arabiji planiran za sljedeći tjedan, pojasnivši da na taj način želi izraziti potporu ženama i LGBT populaciji.

Pogledaj i ovo Bad Daughter 26. ožujka Koncert Bad Daughter u Zagrebu imat će "zločesti potpis": "Bit će to zaokruženi doživljaj"

"Pažljivo sam razmislila i potom odlučila da neću nastupiti na Svjetskome festivalu u Džedi", rekla je kratko pjevačica.

Dodala je da, nakon što se informirala o stanju koje vlada u Saudijskoj Arabiji kada su posrijedi ljudska prava, vjeruje da je važno iznijeti jasnu potporu pravima žena, LGBT populaciji i slobodi govora.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

Nastup jedne od najpopularnijih glazbenica današnjice bio je zakazan za 18. srpnja na stadionu Kralja Abudallaha, a svi posjetitelji trebali su biti stariji od 16 godina kako se ne bi kršili nikakvi zakoni.

Zanimljivo, Nicki Minaj već duže vrijeme ima konflikt s kolegicom i konkurenticom, repericom Cardi B, a djevojke su se često vrijeđale putem društvenih mreža.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOSTHATEDCARDI (@iamcardib) on

Takođee, jednom su se prilikom i fizički sukobile na jednom događanju, gađale su se i štiklama, zbog čega je reperica Cardi B na kraju event napustila s velikom kvrgom na čelu. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) +1 Severina (Foto: Screenshot) Celebrity U pola sata lajkalo je skoro 20 tisuća ljudi: Seve pozirala u kupaćem kostimu, guza u prvom planu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene