Nicki Minaj odlučila je s 36 godina otići u mirovinu.

Galerija


Jedna od najpopularnijih reperica na svijetu, 36-godišnja Nicki Minaj, objavila je vijest da odlazi u mirovinu i prestaje se baviti glazbom kako bi mogla osnovati vlastitu obitelj.

Vezani članci Umirovljenici koji su odgovorili na pitanja o COVID dodatku Umirovljenici o COVID dodatku: "Da mogu popraviti svoj budžet, kupiti lijekove i da mogu preživjeti malo dostojanstvenije" Rita Ora i Juraj Zigman Nicki Minaj, Rita Ora, Christina Agulera dijele ljubav prema našem uspješnom modnom dizajneru!

"Odlučila sam se umiroviti i imati obitelj. Znam da ste sretni, svojim fanovima želim da repaju moje pjesme, radite to sve do moje smrti", napisala je Nicki u objavi na Twitteru, a njezini obožavatelji ostali su u šoku.

Nicki se na ovaj potez odlučila zbog želje da rodi djecu svom novom dečku Kennethu Pettyju, a nedavno je na društvenim mrežama i svoje prezime promijenila u njegovo te otkrila kako se planira udati za njega u sljedećih 80 dana.

"Ispunili smo zahtjev za dozvolu za brak i moram ga podići jer sam stalno na putu. Od dana podizanja imamo rok od 90 dana za sklapanje braka. To je bilo otprilike prije tjedan dana, tako da sada imamo još 80. Moram raditi na novom albumu i moram se na puno toga usredotočiti i ne želim sada organizirati veliko vjenčanje. To ćemo kasnije. Jako sam sretna zbog toga jer me moj dragi jako usrećuje", izjavila je sredinom mjeseca kolovoza.

Nicki je planove o vjenčanju s kontroverznim glazbenim producentom Kennethom Zoo Pettyjem, iza kojeg je kriminalna prošlost, otkrila još u lipnju.

Svjetsku slavu ostvarila je prije desetak godina nakon što je objavila album "Pink Friday", a osim glazbenih hitova ostala je zapamćena i po nekoliko javnih ispada, sukobima s drugim repericama i osebujnom modnom stilu.

Jednom od najuspješnijih reperica u povijesti čini je broj od 20 milijuna prodanih singlova kao solo pjevačica, uz to ih je prodala 60 milijuna u suradnji s drugim izvođačima te više od 5 milijuna albuma.

Uz to je osvojila 6 American Music Awards nagrada, 4 Billboard Music Awards nagrade i MTV nagrade, 10 nominacija za glazbenu nagradu Grammy, a prije tri godine našla se na popisu 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu prema američkom magfazinu Time.