skromni počeci

Zbog raskalašenog načina života prati ga titula zločestog dečka, ali on i dalje šokira izjavama o detaljima svog života

Ajla Tomljanović i Nicholas Kyrgios (FOTO: Instagram) Ajla Tomljanović i Nicholas Kyrgios (FOTO: Instagram) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ajla Tomljanović i Nicholas Kyrgios (FOTO: Instagram) Galerija

Nick Kyrgios otkrio je neke detalje svog života koji mnogi karakteriziraju razuzdanim i raskalašenim.

Teniska superzvijezda Nick Kyrgios rijetko govori o svom privatnom životu i skromnim počecima uspješne karijere, kao i onome što se dešava izvan sportskih terena, no sada je o svemu tome javno progovorio u prijateljevu podcastu i nekim detaljima uspio šokirati javnost.

Pogledaj i ovo Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Predivan par! Marin Čilić sa suprugom pozirao na istom mjestu kao prije 10 godina i pokazao kako su tada izgledali

25-godišnji Nick je tako u razgovoru s komičarem Elliotom Loneyem priznao kako je jednom prilikom bio toliko mamuran nakon burnog noćnog izlaska, ali je unatoč tome uspio pobijediti Rafaela Nadala što inače ne priliči ponašanju uspješnih sportaša.

"Popio sam pivo ili dva s nekoliko WTA igračica", izjavio je Nick koji je čisto snimljen u noćnim izlascima i to u društvu mnogih ljepotica iz svijeta sporta.

No prije uspjeha i slave, Nick je živio drugačijim životom. Na samim počecima nije imao dovoljno novca da si priušti noćne izlaske, ni noćenja u luksuznim hotelima već je spavao u jeftinim motelima ili čak u autokampovima diljem Australije. U tom je periodu imao veliku podršku obitelji, posebice majke Norlaile koja se puno toga u životu odrekla kako bi mu omogućila da bavljenje tenisom to jest onime što voli.

"Uvijek sam imao veliku podršku ljudi oko mene. Mama se puno toga morala odreći kako bi me mogla voziti na turnire svuda po zemlji. Odsjedali smo u poprilično lošim hotelima i u kampovima ali sve je to bilo dio putovanja", priznao je Nick.

Danas ga zbog raskalašenog načina života prati titula "zločestog dečka", no ima i svojih dobrih strana koje zna pokazati, pa je tako dobio brojne pohvale i zahvale nakon što je donirao veliki iznose novca za posljedica velikih požara u Australiji, a tijekom karantene zbog koronavirusa se pobrinuo da osigura obroke onima koji si ih nisu mogli priuštiti.

Svoju nježnu stranu pokazao je i prilikom posjeta dječjim bolnicama gdje obilazi malene pacijente s najtežim dijagnozama.

"Možda djelujem na prvu nezrelo ali imam 25 godina i puno sam toga u životu vidio. Puno sam toga prošao, imam puno raznih iskustava i osjećam se mudro u puno situacija. Mislim da se nisam puno promijenio, samo sam shvatio koliko utjecaj imam danas", zaključio je Nick.

Pažnju javnosti privlači i ljubavnim životom, izjavama poput onih da spava s obožavateljicama kada nije u vezi i to vrlo često.

"Da budem ozbiljan, ako nisam u vezi, to se događa na tjednoj bazi", otkrio je. Ispričao je i da mu je jedna obožavateljca privukla pozornost dok je igrao meč protiv Švicarca Rogera Federera.

Nick je nedavno prekinuo vezu s ruskom tenisačicom Annom Kalinskayom, a bio je u vezi i s australskom Hrvaticom, također tenisačicom Ajlom Tomljanović. Njih dvoje su vezu prvi put prekinuli 2017. godine, pa se pomirili prije godinu dana, no on ju je prevario pa je vezi ponovno došao kraj.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene