Doživotna krivnja

Na rubu suza priznao - 'Roditelji me krive za sestrinu smrt'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Mislim da je to nepravedno. Ponekad jednostavno ne znate dovoljno dobro ocijeniti pomažete li im ili odmažete ako ste uz njih', kroz suze je projecao vidljivo slomljen nekadašnji teen idol.

Nekad lomitelj srca tinejdžerki, Nick Carter, član benda Backstreet Boys, svojevrsne preteče današnjih bendova One Direction i Big Time Rush, otvorio je svoje srce u showu Dr. Phila u kojeg je došao kako bi predstavio knjigu 'Facing The Music And Living To Talk About It'.

33-godišnji Nick zahvalio je u showu još jednom svojoj sretnoj zvijezdi na činjenici što je unatoč teškoj ovisnosti o drogama još uvijek živ no izrazio je i tugu zbog svoje mlađe sestre Leslie koja je preminula uslijed predoziranja u veljači 2012. godine u dobi od samo 25 godina.

Pogledaj i ovo Nick Carter i Melissa Schuman (Foto: Getty) Zar i on? Bivša teen zvijezda optužila poznatog glazbenika za silovanje: "Bila sam slomljena, umorna, traumatizirana"

>> O bivšoj: 'Bila je najgora osoba u koju sam se mogao zaljubiti!'

Prisjećajući se tog dana, Nick ga opisuje kao zastrašujućeg.
'Krivim sebe za njezinu smrt', izjavio je Nick te dodao kako ga krivim smatraju i njegovi roditelji.

Naime, zbog svoje i njezine ovisnosti neko se vrijeme udaljio od sestre i obitelji te je baš u tom periodu Leslie preminula. Njegovi roditelji su uvjereni kako do toga ne bi došlo da je on bio uz nju.

'Mislim da je to nepravedno. Ponekad jednostavno ne znate dovoljno dobro ocijeniti pomažete li im ili odmažete ako ste uz njih', kroz suze je projecao vidljivo slomljen Nick koji nije došao na sestrin sprovod upravo zbog utega krivnje kojeg mu je nametnula obitelj, i to posebno otac Bob s kojim nikad nije imao dobar odnos.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene