Chrissy Teigen i John Legend uživali su u košarkaškoj utakmici sve do jednog trenutka kada im se dogodila nezgoda koju nisu očekivali.

Galerija


Manekenka Chrissy Teigen i njezin suprug, glazbenik John Legend pamtit će dobro posljednju košarkašku utakmicu na kojoj su bili, i to vjerojatno cijelog života.

Vezani članci Nesreća Oslonio se na pomoć stranca umjesto da zove profesionalce, pa gorko požalio David Beckham (Foto: Profimedia) Supruga ga je dobro istrenirala: Beckham na košarkaškoj utakmici micao pogled s navijačica

Naime, dok su pratili susret klubova Miami Heat i Philadelphia iz prvog reda do terena, dogodilo im se ono čemu su najmanje nadali. Jedan od igrača, Dwayne Wade u žaru igre pao je na slavni par, pri čemu ih je zalio pićima koja su držali u ruci.

Nezgodni su trenutak zabilježile kamere, a urnebesnu je fotografiju na Twitteru podijelio Miami Herald Sports.

"Hej, Chrissy, javi nam ako želiš kopiju ovoga", poručili su manekenki u šaljivom tonu, dok mi je ona odgovorila kako gledaju pravu renesansnu sliku.

John je nakon nezgode objavio video također na Twitteru na kojem možemo njega i lijepu suprugu vidjeti zalivene pićem, dok on pokazuje tek mali ostatak koji mu je preostao u čaši.

"Još uvijek imam svoje piće", govori John dok mu Chrissy maramicom briše lice. 

 

Noćno kupanje Ryana Reynoldsa u Rovinju: Evo kako je reagirao nakon skoka u ledeno more