Neymarova majka šokirala je sve kada je objavila da je u vezi s 22-godišnjim Tiagom Ramosom, a nakon prekida par se pomirio.

Galerija


Nadine Gonçalves, majka slavnog nogometaša Neymara, objavila je na Instagramu fotke sa svojim 22-godišnjim dečkom Tiagom Ramosom u travnju ove godine, a iako su se mnogi šokirali njihovom vezom, to ih nije spriječilo da uživaju u romansi.

Vezani članci Natalia Barulich i Neymar Atraktivna Hrvatica kriva za prekid velikog prijateljstva Neymara i slavnog pjevača? Cindy Bruna Savršen je model za donje rublje i badiće, a nedavno se našla u društvu poznatog nogometaša i potaknula govorkanja o vezi

Mediji su nakon toga počeli kopati detalje iz prošlosti mladića, a na vidjelo su došle mnoge tajne koje je pokušavao sakriti. Ljubio je muškarce i žene, a jedna ga je bivša djevojka optužila za nasilje te da je varao s muškarcima.

Nadine je kratko u vezi s mladićem, no već je imala neugodna iskustva. Tiago je spavao s Neymarovim kuharom, što je razbijesnilo nogometaševu majku te je mlađahnog dečka izbacila iz kuće. Brzo nakon prekida shvatila je da ne može bez njega te su se pomirili. Sada je na pomolu novi skandal.

Susjedi su čuli veliku buku iz njihova doma, nakon čega je stigla i hitna pomoć. The Sun javlja kako je Nadine Tiagu porezala ruku staklom. "U njihovom domu se dogodila nezgoda, no svi su dobro. Nadine je pozvala hitnu pomoć zbog porezotine koju je zadobio Tiago", kratko je istaknuo glasnogovornik Neymarove majke.

Akcijski junak skinuo majicu i pokazao da je i u 60. godini u top formi, ali pažnju je odvukao jedan detalj