"Odbijam vjerovati"

Neymar u suzama zbog tragične smrti omiljene pjevačice s kojom ima divnu uspomenu: "Bit ću tvoj vječni obožavatelj"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vijest o smrti brazilske pjevačice Marilie Mendonce zatekla je slavnog nogometaša Neymara koji se od nje oprostio na društvenim mrežama.

Jedna od najpopularnijih brazilskih suvremenih pjevačica, Marilia Mendonca (26), poginula je u petak u zrakoplovnoj nesreći dok je putovala na svoj koncert i iza sebe ostavila milijune uplakanih obožavatelja.

Pogledaj i ovo Neymar Jr. i Bruna Biancardi - 4 svjesna je svega Veliki preokret u Neymarovom ljubavnom životu samo mjesec dana nakon što je dobio kćer s Brunom Biancardi

Među njima je i slavni brazilski nogometaš Neymar koji se od svoje omiljene pjevačice i bliske prijateljice oprostio na društvenim mrežama.

"Odbijam vjerovati, odbijam", napisao je na svojem Twitteru uz emotikone koje plaču, a zatim je na Instagramu podijelio jednu divnu uspomenu s njom.


"Jedno od najboljih iznenađenja u mojem životu. Bila mi je čast što si mi pjevala za rođendan. Bit ću tvoj vječni obožavatelj. Počivaj u miru", napisao je uz snimke i fotografije sa svoje rođendanske proslave na kojoj je i sam zapjevao s Mariliom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

Marilia Mendonca stekla je slavu kao ikona brazilskog country glazbenog stila "Sertanejo", osvojivši Latin Grammy 2019. godine za album u toj kategoriji i u rodnoj zemlji je bila ogromna zvijezda.

"Marilia Mendonca iza sebe ostavlja naslijeđe za brazilsku regionalnu glazbu i kulturu. Ona sigurno neće biti zaboravljena", poručila je brazilska vlada.

Mendonca, koja ima dvogodišnjeg sina, trebala je nastupiti na koncertu u petak navečer u gradu Caratinga, udaljenom 12 km od mjesta nesreće. Nekoliko sati prije nesreće na društvenim mrežama objavila je video u kojem se priprema za ukrcaj u privatni zrakoplov.

Uz nju su u nesreći poginuli njezin producent Henrique Ribeiro, njezin ujak i pomoćnik Abicieli Silveira Dias Filho kao i pilot i kopilot zrakoplova.

Uzrok nesreće se istražuje.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kiefer Sutherland (Foto: AFP) Kiefer Sutherland (Foto: AFP) Kiefer Sutherland (Foto: AFP) Julia Roberts (Foto: AFP) +8 Julia Roberts (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Tri dana prije vjenčanja pobjegla je s njegovim najboljim prijateljem, dugo godina mu je trebalo da to preboli

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene