Katharine McPhee objavila je dosad neviđenu fotografiju Meghan Markle.

Galerija


Glumica Katherine McPhee prijateljica je iz djetinjstva vojvotkinje Meghan Markle koja se na Instagramu pohvalila njihovom zajedničkom fotografijom iz razdoblja dok su zajedno glumile u kazališnom mjuziklu.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Tri generacije, jedna fotka, beskrajna ljubav: Meghan i Harry oduševili dosad neviđenom slikom sina Meghan Markle (Foto: Profimedia) Otkriveno novo prijateljstvo Meghan Markle i slavne pjevačice koja tajno živi u Londonu već godinu dana

"Meghan i ja smo zajedno glumile u mjuziklu kao djevojčice. Ona je odrasla kako bi postala vojvotkinja od Sussexa, a ja sam odrasla kako bi postala zvijezda West Enda. Ako mene pitate, vodimo isti život", napisala je Katherine PcPhee uz dosad neviđenu fotografiju Meghan Markle, koja je nastala početkom 2000-ih godina.

34-godišnja Katherine nije otkrila o kojem je mjuziklu riječ, kao ni detalje o njihovu odnosu danas. Poznato je samo da su obje odrastale u Los Angelesu i da je Meghan tri godine starija. 

Prije Katherinine objave ništa se nije znalo o njezinu prijateljstvu s Meghan, zapravo ni to da se poznaju. Obje trenutačno žive u Londonu, a Katherine se i kao odrasla nastavila baviti glumom.

Janica Kostelić objavila prvu fotografiju sa sinčićem Oskarom: "Mali čovječuljak u šetnji"

Nekada je bila omiljena domaća manekenka, a onda je nestala: Evo kako lijepa Iva izgleda danas

Domaća pjevačica pokazala bujno poprsje i odgovorila na pitanje dušebrižnika: "Jednostavna ko kvantna fizika "