Tajni signali

Stručnjaci analizirali način komunikacije između Meghan i Harryja pa zaključili tko u braku vodi glavnu riječ

Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Galerija

Stručnjaci su se posvetili analizi neverbalne komunikacije između princa Harryja i Meghan Markle i došli su do zanimljivog zaključka.

Gotovo svaki ljubavni, odnosno bračni par ima svoj način komunikacije i tajne signale, bilo da se radi o slanju znakova upozorenja i neverbalnim gestama podrške i ohrabrenja. No kada se nalazite u središtu zbivanja i pod budnim okom javnosti, neverbalna komunikacija možda je važnija, ali i očitija nego inače.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Čini se da su se princ Harry i Meghan Markle u tome dobro uvježbali šaljući jedno drugome signale i upute za određeno ponašanje. Njihovo posljednje službeno pojavljivanje u ulogama članova britanske kraljevske obitelji nije nikakva iznimka, a upravo je, vjerovali ili ne, Meghan bila ta koja je svom suprugu slala znakovite signale.

Dogodilo se to upravo na godišnjoj dodjeli nagrada Endeavour Fund Awards kada je Meghan vrlo stručno usmjerila supruga u smjeru suprotnom od nje, kako bi mogla razgovarati s drugim ženama koje su se tamo našle. U toj situaciji prvo je stavila ruku na Harryjevo rame i nježno ga povukla prema unatrag kako bi ona bila ispred njega, a on joj je potom nježno dodirnuo leđa kako bi ubrzao njezin prolazak.

Sudeći prema njihovim zajedničkim fotografijama, između njih postoji dugačka povijest signaliziranja dodirima, a od samih početaka Harry je dopustio Meghan da u tome preuzme vodeću ulogu.

"Ovo je roditeljska, djelomično nježna gesta koja također podrazumijeva želju za kontrolom ili usmjeravanjem. U politici je poznata kao 'pat of power', to je trenutak kada onaj tko tjelesnim dodirom podiže svoj status, a spušta tuđi. Meghanina je ruka bila čvrsto na leđima supruga dok je prisustvovala prijemu u Južnoj Africi prošlog listopada, posjetila Birkenhead u siječnju prošle godine, pa čak i kad su se bili pojavili prvi put kao bračni par u Buckinghamskoj palači. ”, kaže stručnjakinja za govor tijela Judi James za Daily Mail.

Meghan je stavila ruku na Harryjeva leđa i dok je nosio bebu Archieja prilikom prvog pojavljivanja pred kamerama, što se također tumači kao gesta majčinskog odobravanja.

Drugi su pak primjer situacije u kojima Meghan zna Harryja uhvatiti za biceps, a ne samo primjerice držati svoj dlan u njegovu, čime zapravo pokazuju kako se nikada nisu planirali suzdržavati od javnog iskazivanja naklonosti, iako bi mnogi to mogli protumačiti kao znak njezina šefovanja, više nego potpore.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Profimedia) +0 Kim Kardashian (Foto: Instagram) Celebrity Opet ni traga celulitu: Na Instagramu pokazala svu raskoš bujne pozadine, ali znamo da nije sve tako savršeno

Kad se najmanje nadaju mi snimamo i zato BUSTED! I Backstage s Miom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene