Ne žele reći gdje je

Nestao vozač koji je skrivio stravičnu nesreću u kojoj je život izgubio Šaban Šaulić

Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Šaban i Gordana Šaulić (Foto: Instagram) Šaban Šaulić (Foto: Instagram) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) +0 Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Galerija

Šaban Šaulić izgubio je život početkom 2019. godine u stravičnoj prometnoj nesreći, a okrivljenik je Alsin Levent, koji je vozio u alkoholiziranom stanju.

Sredinom veljače 2019. godine u prometnoj nesreći život je izgubila folk-legenda Šaban Šaulić.

Pogledaj i ovo Jessica Jaymes (Foto: Instagram) Imala je problema Otkriven uzrok iznenadne smrti slavne pornoglumice koja se godinama borila s raznim demonima

Podsjetimo, tog tragičnog dana pjevač je automobilom išao prema aerodromu, a nesreća se dogodila u okolini Bilefelda u sjeverozapadnom dijelu Njemačke, u kojem je pjevač nastupao. Prebačen je u bolnicu, no nažalost nije preživio, a život je tada izgubio i njegov klavijaturist.

Uzrok nesreće bilo je alkoholizirano stanje vozača drugog vozila, koji pritom nije imao ni vozačku dozvolu.

Riječ je o 35-godišnjem turskom državljaninu Alsinu Leventu, koji je sada nestao iz grada Gitersloa, u kojem je dosad živio.

Kako prenosi srpski Kurir, suđenje još uvijek nije počelo iz nepoznatih razloga, a nestanak okrivljenika dodatno će odužiti cijeli proces. Također, kako pišu njemački mediji, sve u vezi s okrivljenikom drži se u strogoj tajnosti.

Levant više ne živi u Giterslou, a sa suda u tom gradu nitko nema odgovor na pitanje zašto se još uvijek čeka početak suđenja, jer prošlo je već šest mjeseci od podizanja optužnice. Državni tužitelj Kristof Makel problem vidi u Okružnom sudu u Giterslou te dodaje da je Šaulićeva obitelj postala jako nestrpljiva jer ubojica još nije došao pred lice pravde.

Zanimljivo, u svibnju 2019. godine Makel je dao izjavu za medije u kojoj je istaknuo kako ne postoji mogućnost da Levant napusti državu, no odmah se počelo pričati kako je upravo to napravio. Njegov odvjetnik ne želi otkriti gdje se trenutačno nalazi njegov klijent, a razlog su mnogobrojne prijetnje smrću koje mu svakodnevno šalju obožavatelji tragičnog preminulog pjevača.

Šabanova obitelj planira podići i privatnu tužbu protiv Levanta te tražiti odštetu od 300.000 eura za pretrpljenu bol. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Anne Hathaway (Foto: Profimedia) Anne Hathaway (Foto: Getty Images) Anne Hathaway i Adam Shulman (Foto: Getty) +0 Anne Hathaway (Foto: Instagram) Celebrity Nakon što je rodila drugo dijete u tajnosti, slavna glumica uskočila u haljinu s nikad većim dekolteom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene