U Supertalentu se pojavio i nenadeni tekstopisac i performer Nenad Češković. Njegov nastup žiri nije baš najbolje razumio, pa smo ga upitali u čemu je bila bit svega.

Galerija


Supertalent iz tjedna u tjedan oduševljava neobičnim kandidatima i situacijama koje intrigiraju, a u petoj epizodi publici i žiriju se predstavio i tekstopisac, roker u duši, Nenad Češković, koji je svojim nastupom podigao prašinu.

Vezani članci Mark Bagarić Neki su se pobrinuli za dozu mentalizama, ali i cirkuskih vještina na pozornici, a pao je i još jedan zlatni gumb! Maja Šuput, Janko Volarić Popović, Antonio Mitar ''Napravili ste budale od nas!'' Jankova izjava bit će vam jasna kad vidite što im je učinio ovaj mladić!

''Ja sam pjesnik, tekstopisac, roker u duši, umjetnik. Vjerujem da ću možda imati širom otvorena vrata u finale", opisao je sam sebe Nenad prije no što je stao na pozornicu našeg showa. 

''Prije godinu dana zacrtao sam si jednu misiju i zadatak, a to je Supertalent. Ono s čim ću se predstaviti na Supertalentu bila je velika tajna koju sam čuvao godinu dana i mogu reći da sam dobio puno podrške od svoje publike koja me prati. Moj je zadatak dosad neviđen, unikatan, ono što nitko nije napravio prije mene niti će poslije mene'', rekao je uoči svog nastupa, koji se na kraju nikako nije svidio žiriju.

Publici je priredio dosad najbizarniji performans u Supertalentu. Uz glazbu Halida Bešlića i bolnički krevet koji je bio na sceni, Nenad je pokušao publici približiti teške trenutke u životu slavnog pjevača kada je završio u bolnici - no nije bio baš shvaćen. Kada ga je slavna četvorka koja sjedi u žiriju počela kritizirati i zapitkivati što je bila bit njegova nastupa, Nenad im je jednostavno poručio da ga nisu razumjeli. 

''Ne znate o čemu se radi u cijeloj ovoj priči. Nisam završio nastup. Riječ je o Halidu Bešliću, koji leži u krevetu prije 10 godina. Pjesma koju sam posvetio Halidu i spojio pjesmu Miljacka, koju ste čuli na kraju'', objasnio je Nenad.

Janko je rekao da mu je u jednom trenutku djelovalo kao da se ruga tomu, a Maja mu je poručila da je njoj sve to bilo jezovito i zastrašujuće. 

S obzirom na pomutnju koja je nastala zbog njegova nastupa, odlučili smo ga upitati što je točno bila bit njegova preformansa i što je njime želio postići. 

Nenad nam je otkrio da on svoj nastup smatra umjetnošću kojoj je posvetio godinu dana svog života, a za to što ga žiri nije shvatio krivi nesretan splet okolnosti. 

Inače, Nenad je tekstopisac koji kaže da je svoj talent otkrio sasvim slučajno kada je jednog dana čuo glas u svojoj glavi koji mu je rekao da sjedne i napiše što čuje, osjeća i vidi. Tada je shvatio da se želi baviti pisanjem. Najprije je počeo pisati poeziju, a zatim i pjesme. Bio je član Matice hrvatskih pisaca u Samoboru, a nakon 10 godina počeo je svoje pjesme nuditi različitim glazbenicima. U 30 godina napisao je oko 200 pjesama.

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju