zvijezde prije zvijezda

Nenadani gosti na vjenčanju: Svi su poludjeli za mladencima koji su preduhitrili princa Harryja i Meghan Markle

Par koji se vjenčao uoči kraljevskog vjenčanja (Foto: Mirjana Filipović) - 3 Par koji se vjenčao uoči kraljevskog vjenčanja (Foto: Mirjana Filipović) - 3 Mirjana Filipovi? 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Par koji se vjenčao uoči kraljevskog vjenčanja (Foto: Mirjana Filipović) - 4 Par koji se vjenčao uoči kraljevskog vjenčanja (Foto: Mirjana Filipović) - 3 Par koji se vjenčao uoči kraljevskog vjenčanja (Foto: Mirjana Filipović) - 2 +0 Par koji se vjenčao uoči kraljevskog vjenčanja (Foto: Mirjana Filipović) - 1 Galerija

U subotu, 19. svibnja, u kapelici St. Georgea u Windsoru vjenčat će se princ Harry i Meghan Markle. No, nisu jedini koji ovih dana uplovljavaju u bračnu luku.

I dok fanovikraljevske obitelji željno isčekuju subotu u podne kada će se vjenčati Meghan i princ Harry, nenadane goste i posjetitelje na vjenčanju dobili su mladenci koji su se u gradiću Windsor vjenčali u petak popodne.

Pogledaj i ovo Meghan Markle (Foto: Getty Images) Kriva je pčela Nije se mogla suzdržati: Meghan prasnula u smijeh jer je Harry bio prisiljen prekinuti svečani govor posvećen ocu

Okupljeni koji zauzimaju svoje pozicije za subotu ujutro kako bi što bolje vidjeli novi kraljevski par nakon što izreknu sudbonosno da, rado su fotografirali i ovaj novopečeni bračni par. Znatiželjni pogledi njima nisu nimalo smetali, dapače, rado su pozirali i bili vidno uzbuđeni zbog situacije u kojoj su se našli.

U subotu, 19. svibnja, u kapelici St. Georgea u Windsoru vjenčat će se princ Harry i Meghan Markle.

Par koji se vjenčao uoči kraljevskog vjenčanja (Foto: Mirjana Filipović) - 4 Par koji se vjenčao uoči kraljevskog vjenčanja (Foto: Mirjana Filipović) - 4 Foto: Mirjana Filipovi?

Nova TV gledateljima priprema veliki prijenos ovog najiščekivanijeg događanja godine. U posebnoj emisiji, iz kraljevski opremljenog studija, gledatelji će tijekom više od tri sata emisije moći izravno pratiti tijek vjenčanja, atmosferu s lokacije, ali i čuti zanimljive analize gostiju. S njima će u studiju razgovarati voditelji Valentina Baus i Dorijan Elezović kojemu je, nakon vjenčanja princa Williama i Kate, ovo drugo kraljevsko vjenčanje koje će popratiti u voditeljskoj ulozi. S lokacije vjenčanja najsvježije će informacije donositi novinarka Barbara Štrbac, a emisiju će uređivati urednica Ivana Ivančić.

Urednica portala Showbuzz.hr Mirjana Filipović izvještavat će uživo iz Windsora, gdje će se princ Harry i Meghan Markle zavjetovati na vječnu ljubav. Kao iskusna urednica i novinarka, Mirjana će čitateljima uživo približiti atmosferu s jednog od najvažnijih showbizz događaja godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene