Nela Kocsis na instagramu je objavila fotografiju sa zanimljivom porukom.

Galerija


Naša glumica Nela Kocsis objavila je zanimljivu poruku na svom Instagram profilu, a zbog nje su krenula i pitanja ''s kime se to svađa glumica''. Naime, toliko je bila ljuta da je objavila rečenicu ''Ja kretene obožavam, ali ti si pi***, nismo se razumjeli'', a onda ispod objave i pojasnila o čemu je riječ.

Vezani članci Maja Šuput Egzotični krajevi: Pogledajte na kojim destinacijama naše zvijezde provode svoje godišnje odmore Tko se sve od naših slavnih vjenčao u protekloj godini - 8 Brojne nove ljubavi i vjenčanja: Koji su poznati domaći parovi uplovili u bračnu luku u 2019. godini?

''Uživam u spoznaji da neke ljude moje ime i moj pogled uvijek podsjeti na to da su i moralno i fizički mlohave čune. I da će do kraja života morati živjeti s činjenicom da je moj puno čvršći i veći! Platila sam to, skidam pljuvačku s leđa svaki dan, ali vrijedilo je'', stoji uz fotografiju s već upućenom porukom.

Glumicu su podršku dali poduzetnica Snježana Mehun i glumac Petar Čiritović koji su je podržali kroz komentare, a glumica je na ovaj način jasno rekla što misli o onima koji joj nisu skloni. Još uvijek nije otkriveno tko ju je naljutio.

 

Stigla je u odijelu kao i njezin slavni partner, samo što ona ispod sakoa nije nosila baš ništa

Povratak poslije sloma: Vjenčanje bivšeg ju je dotuklo, a sad je u badiću pokazala fantastično tijelo

Jedva smo ga prepoznali: Nekad najzgodniji akcijski junak zabavljao se u društvu seks-bombe bivše države

Potresna ispovijest naše poznate manekenke: Imala je sve, a onda je zbog bolesti opet učila hodati i pričati

Jelena Karleuša opet radi kaos, zbog Popovićeve izjave ostala je bez teksta i odmahnula rukom